Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Mergi într-o croazieră superbă în largul coastei din Buenos Aires

Mergi într-o croazieră superbă în largul coastei din Buenos Aires

Buenos Aires / Argentina

Durată: 4 ore

Furnizor:

BonAppetour

De la 70

Scurtă descriere:

Bucură-te de o experiență uimitoare de 3-4 ore, ce-ți dezvăluie peisaje și privelești magice, în timp ce pornești din Puerto Norte, din apropiere de Aeroparque Jorge Newbery. Mergi într-o croazieră pe o ambarcațiune cu pânze lungă de 7,5 metri, complet echipată.

Repere:

  • Picnic pe o ambarcațiune cu pânze, în largul coastei din Buenos Aires;
  • Admiră priveliști fascinante și bucură-te de un meniu argentinian delicios.

La ce să te aștepți:

Urcă la bordul ambarcațiunii cu pânze în Puerto Norte, în apropiere de Aeroparque Jorge Newbery, și începe-ți croaziera superbă în largul coastei din Buenos Aires. În timp ce te bucuri de briza mării și de peisaje, savurează gustări locale argentiniene, sandvișuri, băuturi răcoritoare, vin sau bere, ceai și produse de patiserie cunoscute sub numele de medialunas.

Vezi și alte experiențe din Buenos Aires

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.