Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vâsliți în picioare în apele limpezi ale golfului Loutraki & distrați-vă împreună pe plaja din golf

Vâsliți în picioare în apele limpezi ale golfului Loutraki & distrați-vă împreună pe plaja din golf

1 Reviews

Creta / Grecia

Durată: 6 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 81

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de un tur în care experimenați stand up paddling (SUP - vâslitul în picioare) prin laguna albastră, la frumoasa plajă Loutraki, într-o activitate cu adevărat unică. Descoperiți coasta acestui golf natural și vâsliți prin peștera colorată.

Repere:

  • Petreceți timpul în cel mai incitant mod, vâslind în idilicul golf natural pe plaja din Loutraki;
  • Vâsliți în picioare pe apele albastre, calme, de cristal, și într-o mică grotă unde admirați culorile frumoase;
  • Descoperiți laguna albastră și trăiți o dimineață excepțională, amuzantă pentru întreaga familie.

La ce să te aștepți:

Bucurați-vă de frumoasa plajă Loutraki și folosiți apele calme pentru un tur incitant de SUP (stand up paddling). Experimentați o activitate minunată pe apă, pentru care nu este nevoie să aveți experiență.

Începeți turul dimineața devreme la Loutraki și descoperiți golful liniștit. Familiarizați-vă cu vâslitul și descoperiți o peșteră minunat colorată. Folosiți timpul liber pentru a explora zona și bucurați-vă de atmosfera lagunei albastre.

Turul include transferul cu autobuzul, instructorul de stand up paddling, echipamentul (placa, vâsla, vesta de salvare și priponul), gustări ușoare și apă, asigurare.

Vezi și alte experiențe din Creta

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.