Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Asistă la un show de muzică tradițională cretană & distrează-te cu localnicii

Asistă la un show de muzică tradițională cretană & distrează-te cu localnicii

1 Reviews

Creta / Grecia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 60

Scurtă descriere:

Bucură-te de o introducere amuzantă în cultura cretană în acest tur de seară de patru ore. Savurează o cină delicioasă, cu preparate tipice insulei, bea vin grecesc și lasă-te distrat de un spectacol senzațional de folclor cretan, cu muzică live și dansuri tradiționale. Transferul dus-întors de la hotel este inclus.

Repere:

  • Experiență de patru ore, cu cină și spectacol de folclor, în Heraklion;
  • Savurează o cină delicioasă specifică gastronomiei grecești, alături de un vin;
  • Bucură-te de spectacolul live de muzică populară și de dansuri tradiționale cretane;
  • Turul include preluarea de la hotel, cina și transportul înapoi la hotel.

La ce să te aștepți:

Începe-ți seara cu preluarea de la hotelul tău din Heraklion și cu scurtul transfer spre localul unde iei cina, pentru a ajunge la timp, la ora șapte seara. Distracția începe imediat cum sosești, așa că pregătește-te să te simți bine urmărind o varietate de interpretări folclorice cretane.

 

Bucură-te de muzica live, cântată la instrumente tradiționale, cum ar fi lira și lăuta, admiră costumele colorate purtate de artiști și bate din palme pe ritmul dansurilor. În timpul cinei delicioase, cu preparate din gastronomia cretană și cu vin, poate mergi pe ringul de dans pentru a încerca câțiva pași. La finalul serii, șoferul tău te așteaptă pentru a te duce înapoi la hotel.

 

Vezi și alte experiențe din Creta

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.