Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Vizitează Colloseum-ul, într-un tur ce-ți oferă acces în toate zonele, inclusiv în încăperile subterane, fără să stai la coadă

Vizitează Colloseum-ul, într-un tur ce-ți oferă acces în toate zonele, inclusiv în încăperile subterane, fără să stai la coadă

2859 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 99

Scurtă descriere:

În acest tur subteran la Colosseum poți experimenta acest obiectiv iconic și istoric al Romei pe deplin, cu acces în zonele care de obicei sunt închise publicului – încăperile subterane și podeaua arenei. După ce sari de coada de la intrarea principală, explorează Colosseum-ul cu un ghid informat, care-ți împărtășește povești despre viața din Roma antică. Ai ocazia unică să mergi prin tuneluri, să stai acolo unde au stat gladiatorii și să te bucuri de o vedere panoramică. Apoi vizitează Forumul Roman și Dealul Palatin, pentru a-ți completa turul atracțiilor antice de top ale Romei.

Repere:

 

  • Tur de trei ore și jumătate la Colosseum-ul din Roma, cu bilet de acces prin intermediul căruia sari peste coada de la intrare;
  • Bucură-te de acces în toate zonele Colosseum-ului, inclusiv în locurile care în mod normal sunt inaccesibile publicului;
  • Explorează încăperile subterane ale Colosseum-ului și vezi unde erau ținute în cuști animalele sălbatice;
  • Intră în arena în care au luptat cândva gladiatorii;
  • Vizitează Forumul Roman, urcă pe Dealul Palatin și bucură-te de priveliștile cu Circus Maximus al lui Nero.

La ce să te aștepți:

Turul tău începe în afara Colosseum-ului, unde îți întâlnești ghidul, un entuziast al istoriei, și sari peste coada de la intrare cu biletul tău cu acces prioritar.

Înăuntru, începe în subteran, pentru a explora tunelurile, încăperile și gropile Colosseum-ului. Această secțiune a amfiteatrului este deschisă doar pentru un anumit număr de vizitatori în fiecare zi, așa că bucură-te de ocazia exclusivă de a vedea mai mult decât ceilalți oameni. Pe măsură ce treci prin aceste pasaje subterane, ascultă poveștile despre animalele sălbatice care erau ținute aici și despre gladiatorii romani care se pregăteau de luptă în această zonă.

Apoi, oprește-te la nivelul podelei arenei. Cei mai mulți vizitatori nu pot merge decât până la marginea ei, dar tu ai acces pentru a te plimba pe podeaua arenei, stând în același loc în care aveau loc luptele. NU a rămas foarte mult din arena originală, dar te poți uita printre goluri pentru a vedea încăperile subterane.

La ieșirea din Colosseum, plimbă-te cu ghidul tău până la Forumul Roman, odată centrul politic al orașului. Admiră întinderea ruinelor antice și urcă pe Dealul Palatin, cândva casă pentru cetățenii bogați, pentru a vedea Circus Maximus, unde avea loc cursele de care de luptă. Turul tău se încheie pe Via Sacra, strada principală din Roma antică, care unește Colosseum-ul de Capitoliu.

Notă: Ordinea de vizitare a atracțiilor poate fi schimbată în timpul turului.

Vezi și alte experiențe din Roma

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.