Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Cinează acasă, pe terasă, la o familie de italieni, chiar în apropiere de Vatican

Cinează acasă, pe terasă, la o familie de italieni, chiar în apropiere de Vatican

5 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

BonAppetour

De la 48

Scurtă descriere:

Cauți restaurante în Roma? Ce ai zice să ieși la o masă și, același timp, să întâlnești oameni din oraș? Alătură-te unui localnic pentru un prânz sau cină în Roma, lângă Vatican, și exprimentează o varietate de preparate culinare italiene autentice.

Repere:

  • Experiență culinară acasă la o familie de italieni, în apropiere de Vatican;
  • Bucură-te de un prânz sau de o cină cu cinci feluri de mâncare, dintr-un meniu delicios, extrem de generos;
  • Savurează, la masă, vinuri alese de un somelier;
  • Admiră priveliștile orașului, peste Vatican.

 

La ce să te aștepți:

Deoarece gazda ta este un chef profesionist și somelier, așteaptă-te să ai parte de o masă cu cinci feluri minunate de mâncare, alături, desigur, de cele mai bune vinuri, alese de el, și poate și de niște limoncello.

 

Totul se întâmplă într-o locuință la scurtă distanță de Vatican și de Bazilica Sfântului Petru, într-un cartier frumos, liniștit și prietenos. Drumul spre apartamentul gazdei tale urmează alei pietruite, ce trec printre case vechi și frumoase. Fiind, de asemenea, situat pe un deal, te poți bucura de priveliștea superbă a Romei, peste Vatican. Vara, sau când vremea este frumoasă, poți lua masa în grădina sa îngrijită, unde poți simți mirosul plantelor aromatice utilizate la gătit și al lămâiului folosit pentru delicioasa limonadă făcută în casă!

 

Așa că, alătură-te lui și prietenei lui, ambii romani, pasionați de gătit, dar și de vinuri, filme și rugby.

În timpul mesei, poți fi sigur că te bucuri de momente relaxante și de conversații plăcute și interesante despre subiecte variate, inclusiv despre gastronomie, filme și cărți. Prietena lui este, de fapt, scriitoare și critic de film!

 

Meniul este atât de variat încât satisface toate gusturile și preferințele. Bucură-te de o experiență memorabilă alături de gazdele tale și savurează cinci feluri de mâncare în dulcele stil roman.

 

Vezi și alte experiențe din Roma

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.