Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Ia cina într-un palat marocan din centrul medinei din Marrakesch & urmărește dansurile tradiționale

Ia cina într-un palat marocan din centrul medinei din Marrakesch & urmărește dansurile tradiționale

13 Reviews

Marrakech / Maroc

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 43

Scurtă descriere:

Bucură-te de o noapte memorabilă în cea mai bună tradiție marocană cu această experiență care include o cină și un show în Marrakech. Alege dintre două restaurante frumoase, fiecare este situat într-un palat marocan restaurat, vechi de secole, din medina listată în patrimoniul UNESCO. Savurează trei preparate clasice, precum tagine, tocana gătită într-un vas de lut, și privește împrejurimile superbe, luminate de felinare, admirând și spectacolul. Pe măsură ce mănânci și bei, vezi dansatorii din buric și admiri melodiile tradiționale marocane cântate live.

Repere:

  • Bucură-te de o seară cu gastronomie tradițională marocană și divertisment tipic într-unul dintre fostele palate ale Marrakech-ului;
  • Ia o cină elegantă în sufrageria unui palat recent renovat;
  • Privește dansatorii și muzicienii care performează în timp ce mănânci;
  • Alege dintre două restaurante situate în palate: Palais Gharnata Restaurant sau Palais Arabe Restaurant;
  • Este asigurat transferul de la și spre hotel.

La ce să te aștepți:

Nu rata această experiență dacă vrei să te delectezi cu o seară marocană luxoasă, tipică. Mâncarea este fantastică, iar muzica creează o atmosferă minunată. Alege restaurantul pe care îl preferi și începe-ți seara cu transferul de la hotelul din Marrakech sau de la Djemaa El-Fnaa, piața centrală a orașului. Această arie vibrantă constituie inima medinei din Marrakech, listată în patrimoniul UNESCO, cu aglomerația ei din străzi și souk-uri.

Apoi, te îndrepți spre restaurantul pe care l-ai ales dintre Palais Gharnata sau Palais Arabe, ambele aflate în medina. Fiecare este situat într-un palat marocan superb, acum restaurat, care oferă un cadru strălucitor pentru masa ta, cu arcade înalte, lemn de cedru și interioare cu plăci albastre de faianță, care redau esența Marocului medieval. Palais Gharnata se află într-o reședință de secol XVI, în timp ce Palais Arabe e găzduit de fosta casă magnifică a unei familii de nobili. Mergi înăuntru și ia-ți locul la masă.

Apoi, absoarbe atmosfera magică și împrejurimile luminate de felinare, savurând preparate marocane clasice precum tahine, couscous și deserturi bazate pe patiserie, care se topesc în gură. Pe măsură ce mănânci, bucură-te de spectacolul marocan tradițional cu muzică și dans.

Privește dansatorii din buric și ascultă cântece tradiționale și muzică specifică pentru moștenirea andaluză și arabă a țării. După masă, experiența se încheie cu transferul la locul inițial de pornire.

Meniu sample pentru Palais Arabe: Aperitiv – salată marocană, Fel principal: tagine de vită cu legume și couscous cu pui și legume, Desert – preparate de patiserie cu frișcă și migdale. Ceai de mentă cu prăjituri marocane. Băuturile pot fi comandate pe cont propriu.

Meniu sample pentru Palais Gharnata: Aperitiv – salate marocane și o selecție de produse de patiserie cu umpluturi, Fel principal – Tagine de pui cu lămâie și măsline, Desert – produse de patiserie cu frișcă și migdale, ceai de mentă și prăjituri marocane. Băuturile pot fi comandate pe cont propriu.

 

Vezi și alte experiențe din Marrakech

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.