Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Mergi într-un tur al renumitelor catacombe din Paris și descoperă-le istoria macabră

Mergi într-un tur al renumitelor catacombe din Paris și descoperă-le istoria macabră

576 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 75

Scurtă descriere:

Descoperă partea întunecată a Orașului Luminilor cu acest tur în care sari peste coada de la intrarea în faimoasele catacombe ale Parisului. Explorează fascinantele pasaje subterane presărate cu oasele a mii de foști locuitori și află istoria uimitoare a macabrelor labirinturi. Treci de lunga coadă de la intrarea în această populară atracție și bucură-te de atenție pesonalizată în acest grup restrâns limitat la 19 persoane.

Repere:

 

  • Tur ghidat la pas în interiorul catacombelor Parisului;
  • Tur personalizat într-un grup restrâns (maximum 19 persoane);
  • Sari peste coada de la intrare, care poate dura și două ore;
  • Ai parte de un ghid experimentat, vorbitor de engleză.

La ce să te aștepți:

Catacombele din Paris constau într-o rețea subterană extinsă de tuneluri săpate inițial drept cariere de calcar, care furnizau materialul necesar pentru construirea unora dintre monumentele faimoase ale orașului. Începând cu sfârșitul secolului al XVIII-lea, rămășițele din cimitirele supraaglomerate ale Parisului au fost deshumate, transportate și depozitate aici, miile de oase fiind aranjate în grămezi de-a lungul zidurilor. Adâncește-te în această lume subterană lugubră cu un tur exclusiv într-un grup restrâns.

Cozile de la intrarea în catacombe durează de obicei mai mult de două ore, însă te strecori în față împreună cu ghidul tău cunoscător. Un grup de maximum 19 persoane asigură o experiență mult mai personalizată. Rătăcește prin labirintul slab luminat care se întinde sub străzile faimoase ale orașului. Admiră stivele de schelete umane care te întâmpină la fiecare pas în timp ce ghidul face lumină în istoria acestui „imperiu al morții“.

Vezi și alte experiențe din Paris

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.