Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Explorează fermecătorul cartier Trastevere și cartierul evreiesc, într-un tur la pas fascinant în Roma

Explorează fermecătorul cartier Trastevere și cartierul evreiesc, într-un tur la pas fascinant în Roma

310 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 29

Scurtă descriere:

Descoperă o parte a centrului istoric al Romei pe care multi dintre turiști nu o vizitează și află despre istoria evreiască a Romei în acest tur la pas de trei ore, cu un ghid informat. Explorează Cartierul Trastevere, un cartier fermecător plin de străzi înguste și întortocheate, popular pentru viața sa de noapte, precum și zona cartierului evreiesc, unde vezi Sinagoga din Roma. Află mai multe despre aceste cartiere interesante de la ghidul experimentat, specializat în arheologia și istora orașului.

Repere:

  • Tur la pas, de trei ore, după-amiaza, în cartierul Trastevere și în cartierul evreiesc din Roma;
  • Tur în zonele fascinante și mai puțin vizitate ale Romei;
  • Vizitează Basilica di Santa Maria in Trastevere (în funcție de programul bisericii);
  • Vezi sinagoga din cartierul evreiesc (vizitarea exteriorului);
  • Tururi distractive și pline de informații, conduse de ghizi excepționali.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul la piața Largo di Torre Argentina pentru a-ți începe turul la pas în Cartierul Trastevere și în zona istorică a cartierului evreiesc. Înainte de toate, află de la ghidul tău despre această piață, în care se află unele dintre ruinele antice romane, lângă locul în care a fost asasinat Iulius Cezar.  

În timpul turului, ascultă informațiile oferite de ghidul tău, o autoritate în domeniul arheologiei, culturii și istoriei romane, pe măsură ce vezi rămășițele din Roma antică, precum și relicvele și arhitectura din perioada medievală, renascentistă și barocă. Află despre bisericile, sinagogile, obiectivele istorice și cafenelele populare ale acestor districte, în care se amestecă istoria bogată cu viața romană modernă, de zi cu zi, și simte-te liber să pui orice fel de întrebare care îți vine în minte de-a lungul drumului.

Vizitează Basilica di Santa Maria in Trastevere, una dintre cele mai vechi biserici din Roma, cu un trecut ce datează din anul 340 e.n., și admiră exteriorul Sinagogii din Roma, construită la începutul secolului XX. Turul tău se încheie la Campo de' Fiori, una dintre cele mai aglomerate piețe ale Romei, de unde poți continua să explorezi de unul singur.

 

Vezi și alte experiențe din Roma

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.