Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Participă la o lecție de gătit în Buenos Aires și află secretele gastronomiei din Argentina

Participă la o lecție de gătit în Buenos Aires și află secretele gastronomiei din Argentina

8 Reviews

Buenos Aires / Argentina

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 152

Scurtă descriere:

Află secretele culinare ale gastronomiei regionale din Argentina în timpul unei lecții de gătit, alături de un pahar de vin, în Buenos Aires. Bucură-te de bucătăria unui instructor local de gătit, unde înveți să prepari un aperitiv, felul principal și desert, pe măsură ce afli despre moștenirea culinară a locuitorilor din portul orașului, cunoscuți sub numele de porteños. La finalul cursului, gustă creațiile tale alături de un pahar de vin argentinian! Lecția este privată și limitată la 12 participanți, asigurând o experiență intimă, într-un grup mic de pasionați de mâncare.

Repere:

  • Experiență adecvată pentru familii;
  • Perfectă pentru toate vârstele, indiferent de nivelul de experiență;
  • Lecție de gătit ce se desfășoară de mai multe ori pe parcursul zilei.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți gazda într-un cartier tradițional din Buenos Aires, la câteva minute de centrul orașului. Poți alege un curs ce are loc în timpul dimineții, în care te bucuri de prânz, sau în timpul după-amiezii, în care ai parte de cină.

Lecția debutează cu o descriere a ingredientelor folosite la prepararea felurilor de mâncare. Apoi începi să gătești preparatele pe cont propriu, cu ajutorul unui instructor excelent, cu o vastă experiență. Pentru început, prepari empanadas argentiniene (produse de brutărie sau patiserie, cu umplutură), învățând secretele umpluturii și ale aluatului. Tocana este felul principal, un preparat argentinian tipic, gătit după o rețetă contemporană, ce-i dă o aromă diferită. În cele din urmă, desertul constă în Dulce de Leche și Rum Semifreddo, un desert contemporan preparat cu ingrediente clasice din gastronomia argentiniană.

După lecția de gătit, ia loc la masă alături de gazda și de tovarășii tăi și bucură-te de creațiile tale culinare, acompaniate de un vin tipic argentinian. Toate ingredientele și ustensilele sunt incluse. Ideea cursului este de a învăța cu adevărat cum să gătești aceste preparate, într-un mod dinamic și relaxat, precum și de a participa la o experiență unică.

Vezi și alte experiențe din Buenos Aires

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.