Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Plutește în tandem, cu deltaplanul sau cu parapanta, deasupra peisajului extraordinar din Rio de Janeiro

Plutește în tandem, cu deltaplanul sau cu parapanta, deasupra peisajului extraordinar din Rio de Janeiro

1 Reviews

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 126

Scurtă descriere:

Plutește deasupra peisajului uimitor din Rio de Janeiro într-un zbor în tandem cu deltaplanul sau cu parapanta. Aventurează-te spre vârful stâncii Pedra Bonita din Pădurea Națională Tijuca și decolează pentru un zbor de la 8 la 16 minute peste peisajul unic din Rio, în care jungla întâlnește orașul. Aterizează în siguranță pe nisipul alb al plajei São Conrado Pepino.

Repere:

  • Posibilitatea de a alege între câteva ore de plecare în tur, pe parcursul zilei;
  • Transfer gratuit de la și înapoi la hotel, inclus;
  • Tur aerian pitoresc.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul la plaja São Conrado la timpul stabilit (între ora 8 dimineața și 16 după-amiaza, care se poate schimba în funcție de condițiile meteo). Pentru un cost suplimentar, te poți bucura de un transfer de la hotelul tău, de până la patru pasageri. Prețurile transportului depind în funcție de locația ta și pot fi plătite doar cash, după ce faci rezervarea.

Mergi pe drumurile din junglă spre platforma de decolare de pe vârful Pedra Bonita. Primești un instructaj de siguranță și te pui în mișcare împreună cu ghidul zborului tău în tandem. Echipamentul tău include parașuta, care este verificată cu regularitate, pentru a corespunde standardelor de fabricație. Două camere sunt atașate de aripi, pentru a surprinde fiecare moment al acestei experiențe incredibile! După zbor, pozele și filmulețe sunt disponibile pentru a fi achiziționate.

Fă-ți drum până la platformă, împreună cu ghidul tău de tandem, sprintați 8 metri până la margine și simte vântul care te ridică! Bucură-te de una dintre cele mai bune priveliști din Rio – cu jungla și cu orașul sub tine, cu doi munți pe ambele părți și cu Oceanul Atlantic întinzându-se în fața ta.

După un zbor ce variază între 8 și 16 minute, aterizezi în siguranță pe plaja São Conrado Pepino.

Experiența sau cunoștințele prealabile nu sunt necesare. Poartă haine confortabile și încălțăminte cu tracțiune bună, nu șlapi sau sandale. În timpul zborului poți purta ochelari sau lentile de contact. Înaintea zborului, mănâncă doar mâncare ușoară și nu consuma alcool.

Reține că, deși Rio se bucură de condiții climaterice excepționale pentru zboruri libere tot timpul anului, pilotul poate anula zborul în orice moment, în funcție de vreme. În ziua dinaintea zborului, pilotul stabilește cele mai bune ore de zbor. Există limite de greutate diferite pentru zborurile cu deltaplanul și pentru cele cu parapanta, care variază în funcție de condițiile meteo și de criteriile de evaluare ale fiecărui pilot. Trebui să-ți declari greutatea în momentul rezervării. Limita de greutate este de 95 de kilograme. Participanții trebuie să aibă peste 18 ani, sau peste 16, dacă sunt însoțiți de un părinte sau de un tutore legal.

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.