Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează principatul Monaco, satul Eze și fabrica de parfumuri Fragonard de pe Coasta de Azur

Vizitează principatul Monaco, satul Eze și fabrica de parfumuri Fragonard de pe Coasta de Azur

60 Reviews

Cannes / Franta

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 113

Scurtă descriere:

Explorează frumusețea fermecătoare a Rivierei Franceze într-un tur de o jumătate de zi al principatului Monaco, al satului Eze și a celebrei fabricii de parfumuri Fragonard. Cu plecări convenabile din Cannes, călătorești pe Coasta de Azur și admiri frumusețea peisajelor.

Repere:

  • Vizitează Eze, satul de pe deal, și bucură-te de priveliști spectaculoase cu marea;
  • Vezi schimbarea gărzilor la Palatul Princiar din Monaco;
  • Admiră magia Cazinoului din Monte Carlo;
  • Călătorește pe circuitul de Formula 1, unde se desfășoară Marele Premiu al Principatului Monaco;
  • Fă turul fabricii de parfumuri Fragonard;
  • Vizitează Catedrala Monaco și mormântul prințesei Grace;
  • Bucură-te de transport dus-întors pe Coasta de Azur, cu plecare din Cannes.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de o aventură de o zi pe Coasta de Azur într-o vizită în satul medieval de pe deal, Eze, la fabrica de parfumuri Fragonard și într-un tur ghidat în Monaco. Plecând din Cannes, călătorești cu un microbuz de lux de opt locuri și explorezi atmosfera extravagantă a acestei destinații trendy.

În superbul sat Eze, ești răsplătit cu vederi panoramice asupra Rivierei Franceze și Mării Mediterane. De asemenea, ai ocazia să vizitezi fabrica de parfumuri Fragonard, înainte de a călători spre Monaco. 

La sosirea în Monaco, mergi în orașul vechi, cunoscut ca „The Rock“, și admiră Palatul Princiar. Ajungi la timp pentru a vedea ceremonia de schimbare a gărzilor, chiar înainte de miezul zilei. Continuă spre Catedrală, unde îți poți prezenta omagiile Prințului și Prințesei de Monaco, care sunt înmormântați aici, și încă ai timp pentru a vedea Muzeul Oceanografic și Palatul de Justiție.

Încheie-ți senzaționalul tur în Monte Carlo, unde vezi Cazinoul construit de Garnier, arhitectul Operei Garnier din Paris. Admiră, de asemenea, faimosul Hotel de Paris, construit în anul 1864, și frumoasele grădini. Dar pentru mulți, atracția turului o reprezintă momentul în care șoferul te conduce pe circuitul de Formula 1 al Marelui Premiu al Principatului Monaco.

Vezi și alte experiențe din Cannes

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.