Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Bucură-te de o croazieră răpitoare de-a lungul Rivierei Franceze, la bordul unui catamaran de lux

Bucură-te de o croazieră răpitoare de-a lungul Rivierei Franceze, la bordul unui catamaran de lux

34 Reviews

Cannes / Franta

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 55

Scurtă descriere:

Admiră priveliștile fabuloasei Riviere Franceze de pe apă, într-o croazieră cu un catamaran de lux. Navighează de-a lungul golfului din Cannes, în timp ce te relaxezi pe punte, și aruncă-te în apă pentru a înota și a face snorkeling, dacă dorești. Alege între o croazieră de o zi sau de o jumătate de zi și fă un upgrade pentru a include un prânz bufet opțional, la bordul ambarcațiunii. În mod alternativ, îmbarcă-te pentru o croazieră de o oră și jumătate la apus și bucură-te de un pahar de șampanie franțuzească, pe măsură ce urmărești cum strălucirea roșiatică a crepusculului inundă peisajul superb.

Repere:

  • Croazieră cu catamaranul, cu opțiuni personalizate, din Cannes;
  • Fă snorkeling și înoată în Marea Mediterană, în largul insulelor Lérins (dacă este selectată o croazieră din timpul zilei);
  • Relaxează-te pe o punte generoasă;
  • Bucură-te de priveliștile uluitoare ale Rivierei Franceze și ale golfului din Cannes;
  • Savurează un prânz gourmet, stil bufet (dacă este selectată opțiunea);
  • Urmărește apusul de pe mare, cu un pahar de șampanie în mână (dacă este selectată opțiunea).

La ce să te aștepți:

Bucură-te de o nouă perspectivă asupra faimoasei Riviere Franceze în timpul unei croaziere cu catamaranul, cu plecare din portul din Cannes. Savurează băutura cu care ești întâmpinat și întâlnește echipajul, apoi relaxează-te la bordul ambarcațiunii de lux, în timp ce navighezi pe apele albastre ale Mediteranei. Alege dintre patru opțiuni diferite, pentru a-ți personaliza turul.

Croazieră de o jumătate de zi (3 ore)

Navighează spre superbele insule Lérins. Bucură-te, pe drum, de soarele mediteranean și răcorește-te într-o sesiune de înot sau de snorkeling în mare, în timp ce catamaranul este oprit.

Croazieră de o jumătate de zi, cu prânz (4,5 ore)

Bucură-te de toate lucrurile oferite de croazieră de o jumătate de zi și, în plus, savurează un prânz gourmet tip bufet, la bordul vasului. Tratează-te cu preparate culinare delicioase, cum ar fi friptură de carne de vită sau de pui, orez, salată de paste și dulciuri de inspirație franțuzească, precum fondante de ciocolată sau tartă de mere.

Croazieră de o zi întreagă, cu prânz (7 ore)

Bucură-te de o zi întreagă pe apă, ce include toate aspectele turului anterior, plus câteva ore suplimentare de navigare, după-amiaza. După prânz, continuă pe Mediterană spre lanțul muntos Massif de l'Esterel, unde admiri peisajul dintr-un golf izolat.

Croazieră la apus, cu șampanie (1,5 ore)

Experimentează magia Rivierei Franceze la apus, pornind în larg chiar înainte ca crepusculul să-și întindă strălucirea roșiatică deasupra apei și coastei. Soarbe un pahar de șampanie în timp ce navighezi și te bucuri de o seară romantică pe Rivieră.

Vezi și alte experiențe din Cannes

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.