Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Participă la un workshop la celebra Maison Molinard din Grasse și descoperă ingredientele secrete ale parfumurilor Molinard

Participă la un workshop la celebra Maison Molinard din Grasse și descoperă ingredientele secrete ale parfumurilor Molinard

Cannes / Franta

Durată: 1 ore

Furnizor:

Viator

De la 69

Scurtă descriere:

Creează-ți propriul parfum la Maison Molinard din Grasse, capitala mondială a parfumurilor! Un expert de creație Molinard îți interpretează fanteziile și te ajută să-ți compui simfonia olfactivă perfectă.

Este rar să găsești o afacere de familie care a rezistat timpului, cu entuziasmul și cu standardele sale constant reînnoite. Înființată în anul 1849, Maison Molinard este una dintre acestea.

În Grasse, capitala mondială a parfumurilor, cinci generații succesive și-au transmis mai departe emoțiile. Recunoscută cu cea mai înaltă distincție, „Living Heritage Company“, ca tribut adus expertizei sale rare și ancestrale, compania se reinventează în fiecare zi, cu pasiunea de a crea și a păstra tradiția strămoșească.

Repere:

  • Participă la un wokshop seducător, oferit de Maison Molinard, și creează-ți propriul parfum;
  • Vizitează fabrica istorică și magazinul de parfumuri Molinard;
  • Descoperă esențele și notele parfumurilor Molinard și îndeplinește-ți fanteziile legate de parfumul perfect, cu ajutorul unui parfumier expert.

La ce să te aștepți:

 

  • Vizitarea fabricii istorice;
  • Ai ocazia să-ți creezi propriul parfum personalizat, o experiență olfactivă unică;
  • Un parfumier Molinard îți interpretează fanteziile și te ajută să-ți compui propria simfonie olfactivă;
  • Patru workshopuri diferite, adecvate pentru orice buget;
  • Fiecare workshop începe cu o scurtă lecție teoretică (materialele primare, structura unui parfum), fiind urmat de o parte practică (sesiune de adulmecare, selecția notelor, formularea piramidei olfactive);
  • Limbile wokshopurilor: engleză, franceză, germană, spaniolă, portugheză, chineză, rusă, la cerere;
  • Folosind o „orgă de parfumuri“ cu 90 de esențe pentru adulți și 18 pentru copii, selectezi pe rând notele parfumurilor care te inspiră, pentru a-ți crea parfumul dorit;
  • Pleacă cu un „Eau de Parfum“ unic, de 50 ml pentru adulți și de 10 ml pentru copii;
  • Continuă să explorezi universul Molinard la magazinul de parfumuri.

 

Vezi și alte experiențe din Cannes

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.