Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează Metropolitan Museum of Art într-o experiență VIP, înainte de a fi deschis publicului

Vizitează Metropolitan Museum of Art într-o experiență VIP, înainte de a fi deschis publicului

139 Reviews

New York / SUA

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 144

Scurtă descriere:

Vizitează Metropolitan Museum of Art din New York în acest tur Viator VIP de o oră și jumătate. Intră în Met înainte să se deschidă pentru publicul general și vezi faimoasele sale exponate alături de unul dintre ghizii muzeului. Urmărește peste 5.000 de ani de istorie a lumii și apropie-te de capodopere precum Perseu și capul Meduzei, de Canova, sau Lan de grâu cu chiparoși, de Van Gogh, fără să fii însoțit de mulțimi de turiști.

Repere:

  • Tur VIP Viator de o oră și jumătate la Metropolitan Museum of Art din New York City;
  • Vizitează Met, una dintre cele mai populare atracții din NYC, înainte de a se deschide pentru public;
  • Explorează galeriile goale, alături de unul dintre ghizii muzeului;
  • Ai acces la renumita expoziție permanentă a muzeului, dar și la expozițiile speciale;
  • Vezi atracții-cheie și faci fotografii fără mulțimi de vizitatori;
  • Numărul de participanți este limitat la 25 de persoane, pentru o experiență intimă.

La ce să te aștepți:

În dimineața turului, ajungi la Metropolitan Museum of Art pe partea estică a Central Park. The Met este unul dintre cele mai prestigioase muzee ale lumii, alături de British Museum, Luvru și de Muzeele Vaticanului. Dovada stă în numere - peste șase milioane de persoane ajung la Met în fiecare an, făcându-l cea mai vizitată atracție turistică a orașului.

 

Îi explorezi galeriile înainte de a fi deschise pentru public. Îți întâlnești ghidul - un angajat al muzeului - lângă intrare și mergi direct în interior. Vezi atracțiile principale ale colecției permanente, pentru templul egiptean din Dendur, sticlă Tiffany și capodoperele vechilor maeștri. Alte lucrări notabile sunt moderne, dar și fresce romane și statui grecești. De-a lungul turului, ai destul timp să faci fotografii cu lucrările tale preferate. După aproximativ o oră și jumătate de comentarii despre exponate și despre istoria muzeului, poți părăsi muzeul, dar încearcă să nu pari prea îngâmfat atunci când treci de cozile unde oamenii așteaptă să intre.

 

Vrei să vezi mai mult? Poți rămâne în interior, să explorezi Met pe cont propriu, cu biletul care îți asigură și intrarea la Met Breuer și Met Cloisters.

 

Viator VIP are experiențe care nu sunt în mod normal accesibile întregului public, de la acces în spatele scenei la servicii VIP, la multe dintre atracțiile principale ale lumii, fără cozi și fără mulțimi. Tururile Viator VIP nu se pot vinde de terți.

Vezi și alte experiențe din New York

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.