Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Faceți un tur privat personalizat la Metropolitan Museum of Art din New York

Faceți un tur privat personalizat la Metropolitan Museum of Art din New York

4 Reviews

New York / SUA

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 65

Scurtă descriere:

Acest tur al punctelor de interes este un mod excelent de a vedea Metropolitan Museum of Art (Met sau Muzeul Metropilitan de Artă) într-un timp scurt. Turul este creat pentru familiile cu copii, este distractiv și interactiv cu activitățile din galerii. Vedeți principalele artefacte de la Met în două ore. Turul poate fi personalizat, pentru a răspunde intereselor voastre. Toate tururile sunt private și conduse de istorici de artă.

Repere:

  • Alegere ideală pentru familii;
  • Alegere populară pentru copii;
  • Flexibilitate pentru personalizarea itinerariului conform preferințelor voastre;
  • Introducere perfectă pentru cei care vizitează prima dată muzeul;
  • Săriți peste coada de la intrare;
  • Posibilitatea de a alege între mai multe ore de desfășurare a turului, pe parcursul zilei.

La ce să te aștepți:

Turul aduce la viață cele mai faimoase și interesante atracții, implicând copiii și încurajându-i să facă propriile descoperiri. Acest tur privat la Met se desfășoară doar pentru familia voastră. Întâlniți-vă ghidul care are biletele voastre în sala principală a muzeului, cu 15 minute înainte de începerea turului.

Începeți turului cu sala greacă și romană și aflați despre miturile și zeii greci. Vizitați sala armelor și armurilor și vedeți armurile regilor și samurailor faimoși. Aflați despre China antică și apoi călătoriți prin cultura egipteană, pentru a vedea mumii și temple. Sunteți introduși în arta faimoasă americană și vizitați Oceania.

După ce turul se încheie, puteți continua să explorați muzeul folosind aceleași bilete. Ghidul vă oferă recomandări cu expozițiile permanente și temporare pe care să le explorați, cum ar fi, de exemplu, Met Roof Top Garden (grădina de pe acoperiș). Aveți parte de distracție, aflați multe lucruri și vă creați amintiri de familie memorabile!

Vezi și alte experiențe din New York

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.