Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează centrul politic al lumii, Washington, într-un tur de o zi din New York

Vizitează centrul politic al lumii, Washington, într-un tur de o zi din New York

352 Reviews

New York / SUA

Durată: 14 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 169

Scurtă descriere:

Vizitează centrul politic al lumii în această excursie de o zi din New York spre capitala Washington, D.C. Vezi Casa Albă, National Mall și multe alte monumente, vizitează Arlington National Cemetery și vezi mormântul lui John F. Kennedy.

Repere:

  • Excursie de o zi spre Washington, D.C.;
  • Vezi atracțiile principale și monumentele importante din capitală;
  • Tur panoramic al orașului Washington.

La ce să te aștepți:

Vizitează centrul politic al lumii în această excursie de o zi spre capitala Washington, D.C. Plecând din centrul New York-ului, te îndrepți spre sud, spre Washington, într-un autobuz confortabil, dotat cu aer condiționat, sau într-un microbuz. Treci de statele New Jersey, Delaware și Maryland, înainte de a ajunge în capitala Satelor Unite.

Începe cu o vizită la Arlington National Cemetery, unde poți vizita locul de veci al familiei Kennedy, apoi mergi spre Capitol Hill.

Vezi Capitoliul, Senatul și Casa Albă și înțelege nucleul administrației Statelor Unite. Continuă spre Smithsonian Air and Space Museum (Muzeul Național al Aerului și Spațiului), înainte de a vizita memorialele Lincoln, Coreea și Vietnam.

După-amieza, îmbarcă-te pentru un tur panoramic al orașului, înainte de plecarea înapoi spre New York, pentru a ajunge în oraș la începutul serii.

Vezi și alte experiențe din New York

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.