Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi într-un tur ghidat, cu feribotul, la Ellis Island și Statuia Libertății

Mergi într-un tur ghidat, cu feribotul, la Ellis Island și Statuia Libertății

33 Reviews

New York / SUA

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 20

Scurtă descriere:

Elimină două atracții principale de pe lista ta de dorințe cu acest tur incitant de 4 ore al Statuii Libertății și Ellis Island. Începi turul ajungând devreme la Reserve Line Access, unde te îmbarci spre Liberty Island. Odată ajuns acolo, intră în soclul statuii și îndreaptă-te spre punctele de observație de unde vezi New York City și împrejurimile sale. Apoi treci înapoi în feribot și mergi către Ellis Island, ca să afli istoria interesantă a migranților care au ajuns aici, în America, între 1892 și 1954.

Repere:

  • O vizită ghidată de 4 ore la Statue of Liberty National Monument și Ellis Island;
  • Exlorează Liberty Island înainte de a intra în soclu pentru a ajunge la platformele de observare și la muzeu.
  • Vezi exponatele din Great Hall în interiorul Immigration Museum pe Ellis Island;
  • Rezervare din timp la îmbarcarea pe feribotul către Liberty Island și Ellis Island.

La ce să te aștepți:

Admiră priveliștile Manhattan-ului călătorind cu feribotul spre Liberty Island! După ce ți-ai întâlnit ghidul la Castle Clinton în partea de sud a Manhattan-ului, îmbarcă-te pe feribot. Te bucuri de rezervarea Reserve Line Access, ca să eviți mulțimile. În timpul drumului spre Liberty Island, afli despre istoria faimoasei statui și despre cum percepția asupra sa s-a schimbat odată cu trecerea generațiilor.

 

Odată ajuns pe insulă, te îndrepți spre soclul statuii și apoi către platformele de observație pentru a vedea panoramele spectaculoase ale împrejurimilor. Vezi liniile orizontului din New York, dar și New Jersey și Ellis Island. După ceva timp, te întorci pe feribot și mergi către Ellis Island, în vreme ce ghidul îți oferă informații istorice despre milioanele de migranți care au trecut pe aici între 1892 și 1954.

 

După ce ai ajuns pe Ellis Island, explorează locul alături de ghid, plimbându-te prin Great Hall și admirând expoziția care îți detaliază istoria celor 12 milioane de oameni care au trecut pe aici. Afli și cum americanii își pot găsi aici strămoșii. Ești pe cont propriu pentru restul vizitei, și rămâi cât îți dorești înainte de a te întoarce în Manhattan.

Turul de la 8.30 dimineața are cele mai mici perioade de așteptare, toate celelalte presupun perioade mai mari de așteptare. 

Vezi și alte experiențe din New York

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.