Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Vizitează cartierul SoHo în plimbare & descoperă istoria sa & moștenirea arhitecturală remarcabilă

Vizitează cartierul SoHo în plimbare & descoperă istoria sa & moștenirea arhitecturală remarcabilă

21 Reviews

New York / SUA

Durată: 3 ore

Furnizor:

Context

De la 85

Scurtă descriere:

Încă din secolul al XIX-lea, cartierul SoHo (SoHo = south of Houston) din New York a găzduit clasa înstărită a orașului, primul red light district, industriile de textile de lux și câteva dintre cele mai influente personaje ale artei moderne din New York. Astăzi, aici se află o varietate de galerii și buticuri hip, avangardiste. Poate că cea mai proeminentă rămășiță vizibilă a timpurilor trecute este colecția impresionantă de structuri arhitecturale din fier (fontă). În timpul acestui tur de 3 ore în SoHo, în compania unui arhitect practicant sau istoric de arhitectură, te adâncești în bogata istorie de 200 de ani a cartierului, cunoscut drept creativ și inovator.

Repere:

  • Tur la pas în Soho, în grup mic;
  • Vezi districtul structurilor din fontă cu un arhitect practicant sau cu un istoric de arhitectură;
  • Descoperă istoria de 200 de ani din Soho, cunoscut drept un cartier creativ și inovator în New York.

La ce să te aștepți:

Tur la pas în SoHo: de la structurile din fontă la moda de lux

Turul la pas începe pe Greene Street, cu o discuție despre începuturile industriei de textile de lux din anii 1840, care se folosește de tehnologia arhitecturii din fontă. Cunoscând atât detaliile ornamentale, cât și structura generală a acestor clădiri, descoperi avantajele și dezavantajele folosirii fontei ca material de construcție, și de ce folosirea acesteia în construcții a durat atât de puțin.

Artiști notabili, interioare inovatoare

Pe măsură ce te îndrepți spre Spring Street, treci de fostele studiouri ale unor artiști notabili, precum Donald Judd, Philip Glass și Twyla Tharp, care, ocupând aceste spații industriale, le-au salvat de la demolare în anii 60. Pe drum, vizitezi o mulțime de galerii de artă și buticuri care prezintă unele dintre cele mai inovatoare interioare din Manhattan.

Apariția magazinelor universale

În cele din urmă, pe Broadway, iei în considerare apariția magazinelor universale în SoHo, din ultimii ani. Turul la pas se încheie în umbra celei mai faimoase dintre toate clădirile de fontă, grandioasa the E.V. Haughwout Building, alături de vecina ei, Little Singer Building.

Vezi și alte experiențe din New York

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.