Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vizitați KidZania, orășelul în miniatură unde cei mici exersează roluri din viața reală

Vizitați KidZania, orășelul în miniatură unde cei mici exersează roluri din viața reală

8 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 4 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 21

Scurtă descriere:

Lăsați-vă copiii să devină pompieri, chirurgi sau actori pentru o zi, la KidZania, în această experiență de o jumătate de zi. Acesta este primul centru educativ și de distracție din Marea Britanie unde copiii pot învăța aptitudini ce le folosesc în viața de zi cu zi, într-un oraș în miniatură.

 

Repere:

  • Priviți-vă copii mergând către cer în timpul instructajului pentru piloți;
  • Ascultați copiii transmițând de la stația radio;
  • Vedeți cum cei mici devin asistenți pentru copii nou-născuți.

La ce să te aștepți:

Priviți amuzamentul pe fețele lor când cei mici explorează peste 60 de profesii prin intermediul rolurilor și aventurilor, într-un mediu sigur și distractiv, în această experiență de patru ore.

 

După ce a primit peste 42 de milioane de vizitatori din întreaga lume, KidZania e un fenomen global și unul dintre brand-urile de distracție educativă cele mai bune din întreaga lume, cu peste 19 locații pe 5 continente.

 

Fiecare experiență de role play este gândită astfel încât să îi învețe pe cei mici abilitățile necesare pentru a gestiona banii, muncă în echipă și independență. Conceput pentru a îi face mai puternici pe cei mici, KidZania le dă încredere în ei înșiși și îi inspiră să exploreze tot felul de oportunități.

KidZania este o experiență de role play pentru cei cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani, și combină învățarea cu realitatea și distracția. Pentru cei mai mici, vizitați KidZania, pentru că există și o zonă dedicată, numită Early Years, care găzduiește trei activități principale: laboratorul de științe, RightZKeepers Residence și Kindergarten.

 

Când faceți check-in-ul la Aeroportul Internațional KidZania, fiecare membru al grupului obține brățara RFID. Acestea brățări se asigură că copilul dumneavoastră rămâne în siguranță, pentru că nimeni în afară de voi nu poate să îi facă check out-ul. Acestea înregistrează chiar și alergiile pe care le pot avea cei mici.


Fiecare copil cu vârsta de peste 4 ani primește 50 kidzos și îi poate folosi pentru a plăti anumite activități și produse sau îi poate economisi și deschide un cont bancar. Odată ce v-ați făcut check in-ul, puteți face o plimbare prin oraș și să vă pregătiți să participați la activitățile preferate. Dacă vi se face foame, sunt o mulțime de opțiuni de a lua masa sau o gustare acolo.

După ce copilul devine suficient de încrezător să străbată orașul pe cont propriu, vă relaxați în camera părinților, unde găsiți televizoare, computere și canapele.

 

Vezi și alte experiențe din Londra

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.