Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Mergi într-un tur distractiv și informativ al pub-urilor istorice din Londra

Mergi într-un tur distractiv și informativ al pub-urilor istorice din Londra

114 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 28

Scurtă descriere:

Experimentează scena de petrecere a Londrei tradiționale în acest tur de pub-uri de trei ore de după-amiază. Acompaniat de ghidul tău, mergi într-un tur distractiv și educativ prin oraș, în care vizitezi cel puțin patru pub-uri istorice și guști mai multe tipuri de bere (pe propria cheltuială). Intri în case vechi de secole, vezi locurile preferate de scriitori ca Charles Dickens și afli despre cultura locală a consumului de alcool recreațional, de-a lungul vremurilor.

Repere:

  • Un tur de trei ore ghidat, după-amiaza, prin pub-urile istorice din Londra;
  • Vizitezi patru pub-uri tradiționale din London Bridge, City of London, Fleet Street și Holborn;
  • Sorbi o halbă de bere (neinclusă în costul turului) în ultimul han elizabetan care mai există astăzi;
  • Descoperă cum arată pub-urile din Londra tradițională într-o vizită la unul unde se face bere, în Blackfriars;
  • Așază-te într-un bar frecventat odinioară Charles Dickens și Arthur Conan Doyle;
  • Turul cu un grup mic, limitat la 14 participanți, asigură o experiență mai intimă.

La ce să te aștepți:

Turul tău de după-amiază începe la St. Paul's, unde îți întâlnești ghidul și pornești către primul loc pe care îl vizitezi de-a lungul celor trei ore. Pe măsură ce mergi, vezi atracții ale orașului, precum St. Paul's Cathedral și aglomerata Fleet Street. Treci de locul unui teatru shakespearian, apoi intri în Blackfriars și în barul istoric Black Friar, găzduit de o clădire Art Nouveau, pentru o băutură.

Cumpără un pahar și bucură-te de poveștile colorate despre comunitatea din cartier. Apoi, îndreaptă-te pe Fleet Street, plin de pub-uri și de locuri unde se consumă gin, care deserveau jurnaliștii și scriitorii mari din alte vremuri. Oprește-te la o bodegă englezească tradițională și cumpără-ți o bere sau două, admiră decorul medieval autentic și bucură-te de atmosferă când obișnuiții locului și nou-veniții umplu mesele din jurul barului în formă de potcoavă. Continuă apoi pe Fleet Street, locul unde odinioară viețuia Charles Dickens, care locuia la Furnival’s Inn (azi Holborn Bars). Vizitează un pub din secolul al XVII-lea, care era favoritul lui Dickens și al scriitorilor Sir Arthur Conan Doyle și Alfred Lord Tennyson. Bea încă o bere delicioasă sau un cidru (pe propria cheltuială) și lasă-te inspirat de istoria literară a locului. Turul se încheie la Covent Garden, unde ajungi cu o mulțime de informații ca să îți continui distracția într-un alt pub.

Vezi și alte experiențe din Londra

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.