Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Aventurează-te într-un tur al pub-urilor din vestul Londrei în zonele Trafalgar, Covent Garden și Soho

Aventurează-te într-un tur al pub-urilor din vestul Londrei în zonele Trafalgar, Covent Garden și Soho

39 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 55

Scurtă descriere:

Experimentează vibranta viață de noapte a Londrei și istoria ei bogată într-un tur de trei ore al pub-urilor din West End. Alături de un ghid, te îndrepți către cinci pub-uri tradiționale și deguști beri făcute artizanal în fiecare dintre ele. Plimbă-te prin zone precum Soho și Seven Dials, vezi monumente iconice precum columna lui Nelson din Trafalgar Square și treci printre aleile din Covent Garden. Află o mulțime de lucruri despre istoria berii și despre cârciumile din Londra și bucură-te de o atmosferă intimă, în grupul limitat la 15 persoane.

Repere:

  • Un tur de trei ore al pub-urilor din Londra, alături de un ghid;
  • Vizitează cinci pub-uri istorice din popularul West End din Londra și gustă câte o bere artizanală în fiecare dintre ele;
  • Află despre tradiția berii în Marea Britanie și ascultă povești despre feluritele culturi ale consumului de alcool din Europa;
  • Explorează Trafalgar Square, Covent Garden, Soho și Seven Dials;
  • Ascultă povești simpatice despre istoria scenei de pub-uri a Londrei;
  • Turul cu un grup mic, limitat la 15 participanți, asigură o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Pleci de la biserica St Martin-In-The-Fields în Trafalgar Square și îți urmezi ghidul printre străzile pline de teatre și pub-uri. Ajungi la o cârciumă tradițională, pe marginea pieței. Bucură-te de atmosfera pub-ului și ascultă anecdote despre monumentele din apropiere, precum columna lui Nelson.

Bea o bere artizanală și apoi îndreaptă-te spre plaza centrală din Covent Garden, plină de performeri stradali și de pub-uri îmbietoare. Scapă de mulțimi pe o străduță laterală și mergi către următorul pub, pentru o bere și o gustare.

Continuă spre Soho și admiră teatrele și cluburile de noapte cu neoanele lor strălucitoare. Vizitează un pub popular pentru cei care vor o băutură înaintea show-urilor și ascultă scena artelor performative din oraș în timp ce mai bei o bere. Îți închei turul la Seven Dials, o zonă sofisticată din inima West End-ului. Relaxează-te la o ultimă băutură și apoi ia-ți la revedere de la ghid și de la grup.

Vezi și alte experiențe din Londra

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.