Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Mergi într-un tur ghidat la Wimbledon și vizitează muzeul și celebrele terenuri ale iconicului turneu de tenis

Mergi într-un tur ghidat la Wimbledon și vizitează muzeul și celebrele terenuri ale iconicului turneu de tenis

99 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 35

Scurtă descriere:

Experimentează istoria remarcabilă a tenisului într-o vizită la Wimbledon Lawn Tennis Museum. După o plimbare prin muzeu, fă un tur al terenurilor, condus de un ghid, și fă-ți o imagine din interior despre Wimbledon și turnee.

Repere:

  • Vizitează Wimbledon Lawn Tennis Museum, pentru a experimenta istoria și modul în care s-a transformat tenisul într-un sport internațional;
  • Fă un tur al terenurilor, pentru a vedea obiectivele legendare ale clubului, în persoană.

La ce să te aștepți:

Fă un tur multidimensional remarcabil al tradițiilor, triumfurilor, obiectivelor și sunetelor care au făcut din Wimbledon cel mai râvnit titlu în tenis.

Intră în Wimbledon Lawn Tennis Museum, ca să experimentezi evoluția jocului, de la o distracție în grădină la un sport profesionist jucat în lumea întreagă.

Cu expoziții interactive, touch screens și ghidaj audio în nouă limbi, oamenii de toate vârstele pot afla despre măiestria și atletismul tenisului modern.

Vezi trofeele turneului, ascultă povești interesante de la „fantoma“ lui John McEnroe și vezi obiecte de valoare de la primul turneu până la cel mai recent.

După aceea, bucură-te de un tur al terenurilor legendare de la Wimbledon, condus de un ghid special pregătit. Obține acces în zonele restricționate, în mod normal închise pentru public, și experimentează, în persoană, uimitoarele Center Court, Water Gardens, Millennium Building și camerele de presă, unde se țin interviurile.

Vezi și alte experiențe din Londra

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.