Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Mergi într-un tur al orașului Viena & vizitează Palatul Schonbrunn, fără să stai la coadă

Mergi într-un tur al orașului Viena & vizitează Palatul Schonbrunn, fără să stai la coadă

846 Reviews

Viena / Austria

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 54

Scurtă descriere:

Explorează magnifica Viena într-un tur al orașului de 3 ore și jumătate cu autobuzul, care include și intrarea la Palatul Schonbrunn, fără a sta la coadă. Treci de atracții majore precum Palatul Hofburg, Primăria și Opera de Stat, parcurgând Ringstrasse.

După aceea, explorezi somptuoasa reședință de vară a monarhilor din dinastia de Habsburg, Palatul Schonbrunn. Treci de coada de la intrare și afli povești despre rezidenții locului, parcurgând camerele. Continui cu Palatul Belvedere, unde beneficiezi de un discount și vezi Sărutul lui Gustav Klimt și alte exemple faimoase de artă austriacă.


Repere:

  • Sari peste coada de la intrarea în Palatul Schonbrunn;
  • Tur al atracțiilor majore ale Vienei, care include Ringstrasse, Opera, Primăria și Palatul Hofburg, fosta reședință de iarnă;
  • Vizitezi magnificul Palat Schonbrunn, reședința de vară, cu camerele oficiale în care au trăit monarhii, alături de un ghid expert;
  • Ai timp liber să te plimbi prin grădini sau să te bucuri de o cafea și o gustare (ambele pe propria cheltuială);
  • Ai parte de intrare cu discount, opțională, la Palatul Belvedere, ca să îi admiri colecția de artă, ce include și Sărutul lui Gustav Klimt;
  • Alege dintre un tur de dimineață și unul la amiază.

La ce să te aștepți:

Turul începe cu preluarea din fața Operei din Viena, de la Sudtiroler Platz sau de la hotelul tău central. Te urci în autobuz, unde ești întâmpinat de ghidul tău local. Conduceți pe Ringstrasse, un bulevard pe care poți admira cea mai impresionantă arhitectură vieneză. Auzi istoria bogată a Balului Operei, trecând pe lângă clădirea operei. Vezi și designul neoclasic al Parlamentului austriac, al Primăriei, al Burgtheater și al Muzeului de Istorie a Artei. Ești martor la grandoarea Palatului Hofburg, locul unde s-a născut Marie Antoinette în 1755.

După ce ai explorat orașul cu autobuzul, te plimbi spre Palatul Schonbrunn, unde își petreceau Habsburgii verile. Treci de coada de la intrare fără să aștepți, alături de ghid. Alcătuit din 1441 de încăperi, palatul este parte din patrimoniul UNESCO și îți urmezi ghidul în explorarea lui, prin interioarele somptuoase.

Apoi, ai timp liber să te plimbi prin grădini sau să te îndrepți spre cafenea, pentru o băutură și un ștrudel. Te întorci la autobuz alături de ghid și mergeți spre Palatul Belvedere. Vă plimbați printre exponatele de artă austriacă, intrați cu o reducere de preț și admirați încăperile de secolul al XVIII-lea, unde sunt expuse lucrări precum Sărutul lui Gustav Klimt. 

Dacă îți dorești mai mult timp liber pentru explorare, te poți plimba pe cont propriu prin Palatul Belvedere, alăturându-te ghidului, pentru transfer, în Sudtiroler Platz, pentru transportul opțional către operă. Serviciile de transfer sunt disponibile doar de la anumite hoteluri.

Vezi și alte experiențe din Viena

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.