Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Faceți un tur cu bicicleta la principalele obiective turistice din Viena precum Opera, Catedrala & Albertina

Faceți un tur cu bicicleta la principalele obiective turistice din Viena precum Opera, Catedrala & Albertina

116 Reviews

Viena / Austria

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 36

Scurtă descriere:

Pedalați pe străzile orașului în acest tur cu bicicleta în Viena. Conduși de un ghid local, treceți de obiective turistice precum Albertina, Catedrala Sfântului Ștefan, Opera, Stadtpark sau Heldenplatz. Călătorind pe piste pentru biciclete și pe străzi mai puțin umblate, ghidul vă povestește istoriile fascinante ale fiecărui monument. Alegeți între un tur de dimineață, la amiază, sau de seară.


Repere:

  • Un tur pe biciclete al Vienei, în care vedeți cateva obiective turistice din Viena, precum: Opera de Stat, Catedrala Sfântului Ștefan și Albertina;
  • Pedalați prin Heldenplatz spre Palatul Hofburg;
  • Alături de ghid, mergeți pe piste și pe străzi liniștite, fără trafic;
  • Alegeți între plecarea dimineața, la amiază sau seara;
  • Bicicletele sunt incluse.

La ce să te aștepți:

Plecând din centrul Vienei, dimineața, la amiază sau seara, acest tur are rute diferite, dar fiecare vă duce într-o aventură relaxată către cele mai frumoase părți ale orașului. Bucurați-vă de experiența intimă în timp ce ghidul vă povestește despre istoria bogată obiectivelor turistice din Viena pe care le vedeți.

Itinerariu pentru turul de dimineață sau de la amiază:

Vă începeți turul cu bicicleta în centrul Vienei - admirați superba clădire a Operei, și explorați bulevardul Ringstrasse, cu clădirile sale istorice și oficiale ce includ Parlamentul și Primăria. Vedeți grandoarea Palatului Hofburg și pedalați prin piața publică, Heldenplatz. Urmați-vă ghidul spre Burgtheater și către Catedrala Sfântului Ștefan, reședința arhiepiscopului Vienei. Vedeți Albertina, muzeul de artă. Treceți de Karlsplatz și vedeți Karlskirche, vizitați clădirea Hundertwasser și mergeți până la Prater, cu Roata sa monumentală. După ce treceți Dunărea, ajungeți la Postsparkasse, clădirea de mare importanță arhitecturală, și la Stadtpark, cu faimoasa statuie a lui Johann Strauss al II-lea, înainte de a încheia plimbarea de 10 kilometri cu bicicletele.

Turul de seară:

Acest tur cu bicicleta în Viena se adresează mai degrabă celor care vor să se bucure de atmosfera orașului decât celor care vor să vadă obiectivele turistice din Viena.

Începeți turul ghidat în centru și traversați străzile orașului într-un ritm lejer. Pe măsură ce orașul începe să devină auriu sub lumina apusului, imaginați-vă cum trebuie să fi arătat Viena cu mai mult de un secol în urmă, când Habsburgii treceau prin oraș în caleștile lor. Continuați-vă plimbarea admirând monumentele maiestuoase, iluminate, pe fundalul cerului la apus. Vă încheiați turul de aproximativ 10 kilometri înapoi în centrul Vienei.

Vezi și alte experiențe din Viena

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.