Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Faceți o vizită, fără să stați la coadă, la Muzeul Figurilor de Ceară Madame Tussauds din Viena

Faceți o vizită, fără să stați la coadă, la Muzeul Figurilor de Ceară Madame Tussauds din Viena

Viena / Austria

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 23

Scurtă descriere:

Apropiați-vă de figuri celebre din trecut sau din prezent cu acest bilet de intrare la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds din Viena. Uitați-vă la replici în mărime naturală, realizate din ceară, ale unor staruri din filme precum Angelina Jolie, Daniel Craig sau Robert Pattinson, întâlniți figuri legendare precum Marilyn Monroe și Audrey Hepburn, și priviți capete încoronate, compozitori, politicieni și vizionari din Austria și din toată lumea, precum Napoleon, Mozart sau Împărăteasa Sisi.

Repere:

  • Bilet de intrare la Muzeul Figurilor de Ceară (Madame Tussauds) din Viena;
  • Evitați coada de la intrare cu accesul prioritar pe care îl include acest bilet;
  • Amestecați-vă cu figuri legendare precum Marilyn Monroe, Brad Pitt sau Johnny Depp;
  • Alăturați-vă pe scenă lui Freddie Mercury și întâlniți staruri din sport sau mari politicieni;
  • Vedeți cum arătau Napoleon, Împărăteasa Sisi sau Mozart.
  • Aveți parte de ghid audio, cafenea și un shop (pe propria cheltuială).

La ce să te aștepți:

Dansați cu Michael Jackson și jucați fotbal cu David Alaba. Faceți un test IQ alături de Einstein, fiți parte din capodopera lui Klimt, Adele, sau stați pe sofa cu Robbie Williams. Sunteți starurile propriului spectacol.

În 2017 Împărăteasa Elisabeth a Austriei, Sisi, și-a sărbătorit cea de-a 180-a aniversare, așa că Muzeul Figurilor de Ceară din Viena i-a dedicat o întreagă experiență, pentru care vă folosiți toate simțurile. Vedeți lumea unică a experienței Sisi Dezvăluită, și aflați și laturile mai întunecate ale acestei figuri legendare.

Aflat în cel mai vechi parc de distracții din lume, Praterul vienez, lângă marea roată, Muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds din Vienna este locul perfect unde cei mici se distrează alături de cei mari. Nu uitați să vă aduceți camerele foto pentru selfie-uri alături de celebrități.

Vezi și alte experiențe din Viena

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.