Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Faceți o vizită incitantă pentru întreaga familie la Turnul Londrei și mergeți într-o croazieră pe Tamisa

Faceți o vizită incitantă pentru întreaga familie la Turnul Londrei și mergeți într-o croazieră pe Tamisa

3 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 75

Scurtă descriere:

Aflați istoria din spatele Turnului Londrei în timpul acestui tur de două ore și jumătate prietenos pentru întreaga familie, ce include și o croazieră pe Tamisa. Profitați de o intrare devreme la Turnul Londrei, sunteți printre primii vizitatori care trec de porți, dis-de-dimineață. Navigați pe Tamisa și imaginați-vă pirații, hoții și răzvrătiții care au trecut pe aici înaintea voastră. Prin intermediul poveștilor interesante ale ghidului, familia este încurajată să își imagineze istoria bogată a Londrei folosindu-și creativitatea.

Repere:

  • Tur de două ore și jumătate la Turnul Londrei, potrivit pentru familii;
  • Navigați pe Tamisa;
  • Intrați dis-de-dimineață la Turnul Londrei;
  • Activitățile și instrumentele pentru cei mici asigură implicarea copiilor.

La ce să te aștepți:

Vă întâlniți ghidul la Embankment, unde vă îmbarcați pentru croaziera voastră pe Tamisa. Distrați-vă în timp ce ghidul încurajează întreaga familie să își imagineze călătorii pe mări agitate, asemenea marinarilor din vechime.

Ascultați povești despre rebeli, pirați și contrabandiști care au ajuns în Londra pe cursul Tamisei, și aflați cum au fost pedepsiți pentru crimele lor. Priviți cum se ivește Turnul Londrei pe mal, coborâți din ambarcațiune și priviți celebrele London Bridge și Tower Bridge. Cei mici își pot imagina cum erau capturați pirații și mărșăluiau pe London Bridge, conduși de un bărbat ce purta simbolul puterii Amiralității, o vâslă de argint. Vor avea de lucru completând activitățile imaginate anume pentru ei, ca să știți că învață și sunt implicați.

Fiți printre primii care trec de porțile Turnului Londrei, o fostă închisoare, dar și loc pentru execuții, atât ale celor cu sânge regal, cât și ale criminalilor de rând.

Vedeți celebrii Beefeaters, gardienii ceremoniali ai Turnului, și aflați-le istoria, vizitați Poarta Trădătorilor și ascultați legende despre corbii care locuiesc în turn. Faceți un tur complet al complexului, ce include bijuteriile Coroanei, palatul, turnurile și meterezele. Ghidul se asigură că cei mici înțeleg comentariile lui și că fiecare dintre voi înțelege istoria bogată a locului.

Vezi și alte experiențe din Londra

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.