Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Vizitează Turnul Londrei, fără să stai la coadă, și vezi bijuteriile coroanei britanice

Vizitează Turnul Londrei, fără să stai la coadă, și vezi bijuteriile coroanei britanice

2235 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 1 ore

Furnizor:

Viator

De la 38

Scurtă descriere:

Vizitează Turnul Londrei (Tower of London) - faimoasa clădire care a servit drept fortăreață, palat și închisoare - și vezi bijuteriile coroanei britanice ce au fost purtate de-a lungul timpului de către membrii monarhiei britanice.

Repere:

  • Explorează Turnul Londrei, un sit inclus în patrimoniul mondial UNESCO;
  • Vezi bijuteriile coroanei britanice;
  • Vizitează fără să stai la coadă

La ce să te aștepți:

Vizitează Turnul Londrei – parte din istoria britanică începând cu secolul al XI-lea.

Acest sit inclus în patrimoniul mondial UNESCO a fost construit de William Cuceritorul în anul 1086. Zărește corbii ținuți în incintă și descoperă motivul pentru care sunt atât de prețuiți. Plimbă-te prin Tower Green (turnul verde), pentru a vedea unde au avut loc multele execuții, inclusiv cele a două dintre soțiile lui Henric al XVIII-lea. De asemenea, ai acces în interiorul turnului.

Apoi vizitează bijuteriile coroanei britanice. Aceste simboluri neprețuite ale monarhiei britanice compun cea mai mare colecție din lume de bijuterii ale coroanei. Fii uimit de cele 23.578 de pietre prețioase, inclusiv de strălucitoarea Imperial State Crown (coroana imperială) – această singură piesă are 2.868 de diamante, 273 de perle, 17 safire, 11 smaralde și 5 rubine.

 

Alătură-te unuia dintre tururile infame, unde Yeoman Warders (gardienii turnului sau Beefeaters) te amuză cu povești despre intrigi, întemnițări, execuții și torturi. Această activitate este inclusă ca parte a biletului tău de intrare, așa că alătură-te pur și simplu turului, la locul marcat de la intrare. Aceste tururi gratuite încep la fiecare 30 de minute, primul având loc la ora 10:30 și ultimul începând la ora 15:30, vara, și la ora 14:30, iarna.

 

Vezi și alte experiențe din Londra

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.