Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează Turnul Londrei, fără să stai la coadă, și vezi bijuteriile coroanei britanice

Vizitează Turnul Londrei, fără să stai la coadă, și vezi bijuteriile coroanei britanice

1254 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 1 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 38

Scurtă descriere:

Vizitează Turnul Londrei (Tower of London) - faimoasa clădire care a servit drept fortăreață, palat și închisoare - și vezi bijuteriile coroanei britanice ce au fost purtate de-a lungul timpului de către membrii monarhiei britanice.

Repere:

  • Explorează Turnul Londrei, un sit inclus în patrimoniul mondial UNESCO;
  • Vezi bijuteriile coroanei britanice;
  • Vizitează fără să stai la coadă

La ce să te aștepți:

Vizitează Turnul Londrei – parte din istoria britanică începând cu secolul al XI-lea.

Acest sit inclus în patrimoniul mondial UNESCO a fost construit de William Cuceritorul în anul 1086. Zărește corbii ținuți în incintă și descoperă motivul pentru care sunt atât de prețuiți. Plimbă-te prin Tower Green (turnul verde), pentru a vedea unde au avut loc multele execuții, inclusiv cele a două dintre soțiile lui Henric al XVIII-lea. De asemenea, ai acces în interiorul turnului.

Apoi vizitează bijuteriile coroanei britanice. Aceste simboluri neprețuite ale monarhiei britanice compun cea mai mare colecție din lume de bijuterii ale coroanei. Fii uimit de cele 23.578 de pietre prețioase, inclusiv de strălucitoarea Imperial State Crown (coroana imperială) – această singură piesă are 2.868 de diamante, 273 de perle, 17 safire, 11 smaralde și 5 rubine.

 

Alătură-te unuia dintre tururile infame, unde Yeoman Warders (gardienii turnului sau Beefeaters) te amuză cu povești despre intrigi, întemnițări, execuții și torturi. Această activitate este inclusă ca parte a biletului tău de intrare, așa că alătură-te pur și simplu turului, la locul marcat de la intrare. Aceste tururi gratuite încep la fiecare 30 de minute, primul având loc la ora 10:30 și ultimul începând la ora 15:30, vara, și la ora 14:30, iarna.

 

Vezi și alte experiențe din Londra

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.