Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Experimentează cel mai înalt, mai lung și mai rapid tobogan din lume, la ArcelorMittal Orbit, în explozii de adrenalină

Experimentează cel mai înalt, mai lung și mai rapid tobogan din lume, la ArcelorMittal Orbit, în explozii de adrenalină

14 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 17

Scurtă descriere:

Asigură-ți intrarea la The Slide, de la ArcelorMittal Orbit, cel mai lung, mai înalt și mai rapid tunel-tobogan din lume, cu o rezervare în avans. După ce iei liftul de mare viteză spre două galerii de observare, recunoști atracțiile londoneze iconice, cum ar fi St. Paul’s Cathedral, The Shard și Canary Wharf. Apoi simte adrenalina cum crește în timp ce te avânți într-o coborâre de 178 de metri, care se învârte de 12 ori în jurul sculpturii olimpice a lui Sir Anish Kapoor. Toboganul asigură distracție senzațională atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Repere:

  • Bilet pentru toboganul The Slide, de la ArcelorMittal Orbit din Londra;
  • Garantează-ți intrarea la una dintre cele mai căutate atracții din Londra;
  • Urcă la cele două platforme de observare, pentru a te bucura de priveliștile panoramice ale Londrei;
  • Simte adrenalina cum crește în timp ce aluneci pe toboganul lung de 178 de metri, cu o viteză de 24 km/h;
  • Alunecă prin secțiunile întunecoase și luminoase care se învârt de 12 ori în jurul sculpturii olimpice.

La ce să te aștepți:

În ziua experienței tale senzaționale, vino la The Slide, care se află la aproximativ 15 minute de mers pe jos de stația de metrou Stratford. În timp ce te apropii de sculptura ArcelorMittal Orbit, proiectată de renumitul arhitect Sir Anish Kapoor, admiră încurcătura frenetică de cabluri roșii.

Alege să urci scările sau să iei liftul de mare viteză la prima dintre cele două platforme de observare, de unde te poți bucura de priveliștile iconicului orizont al Londrei. Folosește ecranele interactive pentru a localiza atracții ca The Shard, St. Paul’s Cathedral și Canary Wharf, și bucură-te de o perspectivă alternativă asupra Londrei, privind prin două oglinzi care schimbă formele.

Apoi, după ce ai căpătat curaj, pune-ți casca de protecție, primește un scurt instructaj de siguranță și pregătește-te să cobori pe cel mai înalt, mai lung și mai rapid tobogan din lume.

Alunecă prin secțiunile întunecoase și luminoase cu o viteză de 24 km/h, învârtește-te de 12 ori în jurul sculpturii, în spirale strânse, și experimentează curbele blânde și coborârile palpitante.

Jos, bucură-te de Parcul Olimpic inovator din Stratford în ritmul tău.

Vezi și alte experiențe din Londra

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.