Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Vizitează Observatorul Regal din Greenwich, stai deasupra liniei meridianului zero și descoperă minunile spațiului

Vizitează Observatorul Regal din Greenwich, stai deasupra liniei meridianului zero și descoperă minunile spațiului

25 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 14

Scurtă descriere:

Vizitează casa spațiului și timpului și vezi linia meridianului Greenwich (meridianul zero) cu un bilet de intrare la Observatorul Regal din Greenwich (Royal Observatory in Greenwich), din Londra. Fă un tur audio-ghidat al casei astronomiei britanice și stai deasupra liniei meridianului.

Repere:

  • Descoperă Observatorul Regal din Greenwich (Royal Observatory in Greenwich), din Londra
  • Stai deasupra liniei meridianului zero, cu un picior în emisfera estică și cu celălalt în emisfera vestică;
  • Mergi pe urmele astronomilor regali și află despre minunile spațiului;
  • Bucură-te de una dintre cele mai iubite priveliști cu Londra, din Greenwich Park.

La ce să te aștepți:

Experimentează două dintre emisferele pământului într-o singură zi, într-o vizită la Observatorul Regal din Greenwich (Royal Observatory in Greenwich), din Londra și bucură-te de un tur ghidat audio al istoricei case a astronomiei britanice. Vezi faimoasa linie a meridianului Greenwich (merdianul zero) și stai cu un picior în emisfera estică și cu celălalt în emisfera vestică.

Înființat în secolul al XVII-lea, Royal Observatory a fost locul unde marii oameni de știință ai timpului au cartografiat cu precizie stelele, pentru a ajuta la navigarea mărilor. Meridianul Greenwich a fost ales ca primul meridian (sau meridianul zero) al lumii în anul 1884, punând Greenwich-ul pe hartă pentru totdeauna!

Află despre descoperirile marilor oameni de știință și inventatori, bazate pe sau asociate cu Observatorul Regal, care le includ pe cele ale lui Harrison, Newton, Halley, Bradley și Airy. Vezi Octagon Room (camera octogonală), atracția centrală a casei Flamsteed (Flamsteed House), proiectată de Sir Christopher Wren, și unul dintre cel mai bine conservate interioare din Londra.

Bucură-te de una dintre cele mai îndrăgite priveliști ale Londrei și aruncă-ți privirea dincolo de Greenwich Park, City of London și Tamisa. Poți vizita, de asemenea, modernul Astronomy Centre (centrul astronomic) și atinge un meteorit vechi de 4,5 miliarde de ani sau poți face o călătorie fascinantă printre minunile spațiului, la Peter Harrison Planetarium.

Vezi și alte experiențe din Londra

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.