Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Explorează unul dintre cele mai renumite muzee de artă modernă – Peggy Guggenheim –, fără să stai la coadă

Explorează unul dintre cele mai renumite muzee de artă modernă – Peggy Guggenheim –, fără să stai la coadă

315 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 22

Scurtă descriere:

Explorează una dintre cele mai importante atracții culturale ale Veneției cu un bilet cu care sari peste coada de la intrarea la Peggy Guggenheim Museum. Minunează-te în fața lucrărilor de artă modernă semnate de Picasso, Pollock și Dalí. Stai cât de mult îți dorești cu acest bilet valabil întreaga zi.

Repere:

  • Explorează unul dintre cele mai respectate muzee de artă modernă din Europa;
  • Vezi lucrări celebre de Picasso, Magritte, Pollock și Calder;
  • Vizitează atât expozițiile temporare, cât și colecțiile permanente;
  • Plimbă-te prin faimoasa grădină de sculpturi de pe malul Grand Canal.

La ce să te aștepți:

Minunează-te în fața artei moderne concepute de Picasso sau Pollock cu un bilet (cu o singură intrare) de o zi la Peggy Guggenheim Collection pe Marele Canal al Veneției.

 

Explorează unul dintre cele mai celebre muzee de artă modernă din Europa în propriul ritm și vezi capodopere ale cubismului, suprarealismului și expresionismului abstract. Creată de moștenitoarea americană Peggy Guggenheim, colecția a fost expusă cu ocazia primei Bienale de la Veneția de după război.

În anul următor, Peggy a cumpărat Palazzo Venier dei Leoni, un palat neterminat de secolul al XVIII-lea, pe Grand Canal. Colecția a fost strânsă cu ajutorul unor critici și artiști remarcabili, precum Marcel Duchamp, Herbert Read, Nellie van Doesburg și Howard Putzel.

Explorează muzeul pe cont propriu și găsește lucrări de Picasso, Ernst, Magritte, Calder și mulți alți artiști ai avangardei. Plimbă-te prin grădina de sculpturi Patsy R. and Raymond D. Nasher și vezi lucrări de Arp, Duchamp-Villon, Fazzini, Giacometti, Holzer, Minguzzi, Mirko, Merz, Moore, Ono și Richier.

Admiră o colecție de artă italiană, europeană și americană din 1945 până astăzi, incluzând lucrări de Burri, Capogrossi, de Kooning, Dubuffet, Rothko, Oldenburg, Stella, Twombly, Warhol și Kapoor.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.