Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Explorează unul dintre cele mai renumite muzee de artă modernă – Peggy Guggenheim –, fără să stai la coadă

Explorează unul dintre cele mai renumite muzee de artă modernă – Peggy Guggenheim –, fără să stai la coadă

315 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 22

Scurtă descriere:

Explorează una dintre cele mai importante atracții culturale ale Veneției cu un bilet cu care sari peste coada de la intrarea la Peggy Guggenheim Museum. Minunează-te în fața lucrărilor de artă modernă semnate de Picasso, Pollock și Dalí. Stai cât de mult îți dorești cu acest bilet valabil întreaga zi.

Repere:

  • Explorează unul dintre cele mai respectate muzee de artă modernă din Europa;
  • Vezi lucrări celebre de Picasso, Magritte, Pollock și Calder;
  • Vizitează atât expozițiile temporare, cât și colecțiile permanente;
  • Plimbă-te prin faimoasa grădină de sculpturi de pe malul Grand Canal.

La ce să te aștepți:

Minunează-te în fața artei moderne concepute de Picasso sau Pollock cu un bilet (cu o singură intrare) de o zi la Peggy Guggenheim Collection pe Marele Canal al Veneției.

 

Explorează unul dintre cele mai celebre muzee de artă modernă din Europa în propriul ritm și vezi capodopere ale cubismului, suprarealismului și expresionismului abstract. Creată de moștenitoarea americană Peggy Guggenheim, colecția a fost expusă cu ocazia primei Bienale de la Veneția de după război.

În anul următor, Peggy a cumpărat Palazzo Venier dei Leoni, un palat neterminat de secolul al XVIII-lea, pe Grand Canal. Colecția a fost strânsă cu ajutorul unor critici și artiști remarcabili, precum Marcel Duchamp, Herbert Read, Nellie van Doesburg și Howard Putzel.

Explorează muzeul pe cont propriu și găsește lucrări de Picasso, Ernst, Magritte, Calder și mulți alți artiști ai avangardei. Plimbă-te prin grădina de sculpturi Patsy R. and Raymond D. Nasher și vezi lucrări de Arp, Duchamp-Villon, Fazzini, Giacometti, Holzer, Minguzzi, Mirko, Merz, Moore, Ono și Richier.

Admiră o colecție de artă italiană, europeană și americană din 1945 până astăzi, incluzând lucrări de Burri, Capogrossi, de Kooning, Dubuffet, Rothko, Oldenburg, Stella, Twombly, Warhol și Kapoor.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.