Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Faceți un tur de 8 ore de degustare de Prosecco, din Veneția sau Padua

Faceți un tur de 8 ore de degustare de Prosecco, din Veneția sau Padua

9 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată: 8 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 194

Scurtă descriere:

Experimentați Prosecco acolo unde este cel mai bun. Aventurați-vă în inima regiunii de producție de vin Prosecco DOCG, în acest tur de opt ore din Veneția sau Padua. Vizitați două crame și degustați toate varietățile de Prosecco alături de un ghid expert. Luați prânzul la o trattoria locală.

Repere:

  • Vizitați două crame în care se produce Prosecco;
  • Plimbați-vă pe podgorii;
  • Aflați despre producția de Prosecco într-o cantina specifică;
  • Bucurați-vă de o degustare de vin alături de un somelier italian certificat, cu câte patru tipuri de Prosecco la fiecare cramă;
  • Luați un prânz tradițional într-o trattoria locală tipică, cu antipasto, paste proaspete și desert făcut în casă, servit cu Prosecco-ul produs de proprietar;
  • Bucurați-vă de o plimbare cu mașina printre dealurile verzi, unde admirați mai multe tipuri de podgorii.

La ce să te aștepți:

Acest tur al dealurilor Prosecco vă duce la nord-vest de Veneția prin zona rurală de lângă Valdobbiane. În acest tur aveți ocazia să vizitați dealurile înverzite ale regiunii unde se produce Prosecco, ce include orașele Valdobbiane, Conegliano și Vittorio Veneto. Admirați peisajele superbe ale dealurilor abrupte acoperite de podgorii și încadrate de Munții Dolomiți, din apropiere. 

 

Descoperiți unul dintre faimoasele vinuri spumante produse în Italia, cunoscute pentru aromele lor fructate și pentru farmecul nepretențios. În această regiune pitorească vizitați câțiva dintre producătorii de vin de top, unde aflați despre metodele tradiționale și vă bucurați de o degustare.

Turul se oprește pentru un prânz la o Frasche istorică (o trattoria rustică simplă) specializată în gastronomia tradițională locală. Apoi vă continuați călătoria, oprindu-vă pentru o vizită la o a doua cantina, unde experimentați producția de vin a unei familii printr-o degustare.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.