Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Vizitează tearul Globe (Globe Theatre), și descoperă Londra din timpul vieții lui Shakespeare

Vizitează tearul Globe (Globe Theatre), și descoperă Londra din timpul vieții lui Shakespeare

108 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 24

Scurtă descriere:

Explorează viața lui Shakespeare din Londra într-un tur ghidat la teatrul Globe (Globe Theatre), pentru care a scris. Descoperă Globe Theatre prin intermediul unei expoziții pline de informații și printr-o vizită la auditoriu.

Repere:

  • Mergi într-un tur ghidat fascinant al teatrului Globe (Globe Theatre) din Londra;
  • Vizitează expoziția teatrului și află despre viața lui Shakespeare din Londra;
  • Descoperă cum funcționează astăzi tradiționalul spațiu teatral „Wooden O“;
  • Ascultă ghidul care povestește fapte fascinante despre Londra din timpul lui Shakespeare.

La ce să te aștepți:

Aflat pe malurile râului Tamisa, teatrul Globe (Globe Theatre, Londra) este o reconstrucție fidelă a teatrului în aer liber proiectat în anul 1599, unde au fost jucate multe dintre piesele lui Shakespeare. Biletul tău include o vizită auto-ghidată a expoziției și un tur ghidat al auditoriului de la Globe Theatre. Este disponibil și un ghidaj audio al expoziției, în limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, rusă, mandarină și japoneză.

Aflată sub teatru, expoziția captivantă explorează viața lui Shakespeare din Londra în care a trăit și teatrul pentru care a scris. Ascultă în timp ce ghidul îți oferă informații fascinante despre auditoriu și recreează cu intensitate poveștile colorate ale teatrului din anul 1599, precum și despre procesul de reconstrucție din anii '90.   

În timpul turului ghidat de 30 de minute, vezi cum „Wooden O“ funcționează astăzi ca spațiu experimental. Tururile sunt conduse în limba engleză, iar foile de informare gratuite sunt furnizate în limbile franceză, germană, olandeză, spaniolă, italiană, portugheză, poloneză, rusă, chineză, japoneză, coreeană, română, greacă, maghiară și cehă. 

Vezi și alte experiențe din Londra

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.