Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Burj Khalifa: admirați priveliști superbe din cea mai înaltă clădire din lume, fără să stați la coadă

Burj Khalifa: admirați priveliști superbe din cea mai înaltă clădire din lume, fără să stați la coadă

2653 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 105

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de priveliștile incredibile ale Dubaiului de la etajele 124, 125 și 148 ale Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire de lume, în timpul unei experiențe premium de o oră și jumătate. Aveți acces la platformele de observare exclusiviste, la lounge-ul luxos și aveți parte de atenție personalizată.

Repere:

  • Evitați mulțimile și ajungeți pe cel mai înalt punct de observare din lume;
  • Vă bucurați de o experiență unică marca Burj Khalifa, cu acces la lounge-ul de la etajul 148;
  • Zburați peste atracțiile principale ale orașului utilizând proiecțiile interactive;
  • Aflați mai multe despre Emiratele Arabe Unite la atracția Dubai - A Falcon’s Eye View;
  • Călătoriți în timp și vedeți construcția istorică a clădirii Burj Khalifa, la expoziția de la parter;
  • Nu stați la coadă pentru lifturi și control de securitate;
  • Experimentați Dubai Fountain de sus.

La ce să te aștepți:

Evitați mulțimile și răsfățați-vă cu o experiență premium la etajele 124, 125 și 148 din Burj Khalifa, cu acces la terasa exterioară a celui mai înalt punct de observare din lume.

Simțiți-vă în vârful lumii urcând în clădirea înaltă de 555 de metri, începând cu Sky Lounge, unde sunteți escortați personal, cu un lift dedicat. Priviți cu uimire proiecțiile speciale anume concepute, în vreme ce “zburați” peste atracțiile orașului în drum spre etajul 125.

La 456 metri deasupra nivelului solului (și cu un etaj mai sus de observatorul At the Top), etajul 125 găzduiește o platformă spațioasă, care furnizează o panoramă de 360 de grade asupra Dubaiului.

Explorați orașul dintr-o perspectivă unică, cu ajutorul atracției Dubai - A Falcon’s Eye View. Ambasadorii clădirii sunt aproape, ca să vă spună lucruri interesante despre Burj Khalifa și despre ce se vede la orizont.

 

În cele din urmă, luați liftul special către cel mai înalt punct de observare exterior din lume. Vă bucurați de priveliști care vă taie răsuflarea când stați în lounge-urile luxoase și explorați feluritele aspecte ale Emiratelor Arabe Unite, prin intermediul stațiilor interactive.

Priviți show-ul Dubai Fountain de pe cea mai înaltă clădire, cu muzică sincronizată, care se aude și pe platformă. Minunați-vă în fața celei mai mari fântâni care dansează din lume, aflată pe lacul Burj Khalifa, din punctul vostru panoramic de observație.

Ajungeți ușor la parter, unde o nouă expoziție vă permite să retrăiți momentele construirii Burj Khalifa, cu ajutorul stațiilor dedicate care vă permit să priviți în culise. Ascultați mărturiile oamenilor care au stat în spatele fiecărui aspect al clădirii, de la interioare la peisagistică, arhitectură și altele.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.