Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Vedeți orașul dintr-o confortabilă limuzină Hammer, după un itinerariu stabilit chiar de voi

Vedeți orașul dintr-o confortabilă limuzină Hammer, după un itinerariu stabilit chiar de voi

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 563

Scurtă descriere:

Admirați Dubaiul din confortul unei limuzine Hammer H2 impresionante într-un tur privat de 4 ore, pe un itinerariu croit după preferințele voastre. În timp ce șoferul vostru personal conduce, relaxați-vă în interiorul superb, tapițat în piele, și sorbiți din băuturile puse la dispoziție. Poate vreți să călătoriți de-a lungul zgârie-norilor pe Sheikh Zayed Road și să vedeți atracții ca Palm Jumeirah și Burj Khalifa. Sau poate doriți o terapie de shopping, vizitând mall-urile din Dubai. Face-ți un upgrade pentru a avea parte și de un ghid de-a lungul traseului, care să vă dea informațiile de care aveți nevoie. Prețul biletelor de intrare la obiective nu este inclus.

Repere:

  • Un tur de patru ore al atracțiilor din Dubai cu o limuzină Hummer H2, cu șofer personal;
  • Bucurați-vă de un itinerariu flexibil, după preferințele voastre;
  • Vedeți atracțiile de top din Dubai, cum ar fi Burj Khalifa, Burj Al-Arab și Palm Jumeirah;
  • Vizitați Souk Madinat Jumeirah, Dubai Mall și alte locuri de shopping importante;
  • Simțiți-vă confortabili în scaunele tapițate în piele și bucurați-vă de divertismentul digital și de băuturile din mașină;
  • Faceți un upgrade pentru a avea parte și de un ghid care să vă povestească despre istoria orașului și a obiectivelor;
  • Primiți toată atenția din partea șoferului sau din partea ghidului privat.

La ce să te aștepți:

Selectați genul de tur preferat și, înainte să-l începeți, șoferul sau ghidul vă vor contacta pentru a discuta despre ce vreți să vedeți. Sau lăsați-i pe ei să aleagă itinerariul pentru voi. Orice masă sau bilet de intrare la obiective sunt pe propria cheltuială. Urcați în Hummerul H2 care vă așteaptă în fața hotelului și bucurați-vă de băuturile care vă așteaptă pe parcursul turului.

Dacă ați rezervat și un ghid, ascultați lucuri interesante despre fiecare atracție pe care o vedeți, precum și despre istoria incredibilă a orașului. Dacă vreți, călătoriți pe Sheikh Zayed Road, pentru a admira zgârie-norii de-a lungul autostrăzii. Ridicați-vă privirea până la 828 de metri înălțime, pentru a admira Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, și dacă aveți deja bilete, vizitați platforma de observare At the Top, pentru a vedea priveliști uluitoare.

Mergeți mai departe în arhipelagul Palm Jumeirah, unde se află Atlantis The Palm, și priviți spre Burj Al-Arab, clădirea în forma unei pânze de corabie. Apoi, poate explorați magazinele la Jumeirah Beach Residence sau Souq Madinat Jumeirah. Mai puteți opta pentru vizite la souk-urile de condimente și de obiecte de aur, să petreceți timp la Muzeul Dubai, pentru a afla despre dezvoltarea rapidă a orașului, sau pentru o oprire la Jumeirah Mosque, să faceți poze. Turul de patru ore se încheie când sunteți lăsați înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.