Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Bucurați-vă de o seară romantică într-o croazieră în Dubai & admirați priveliștile spectaculoase ale orașului

Bucurați-vă de o seară romantică într-o croazieră în Dubai & admirați priveliștile spectaculoase ale orașului

20 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 46

Scurtă descriere:

Jameela, frumusețea din ape! Într-adevăr, este un vas magnific. Creek Cruises oferă momente emoționante și pline de divertisment la bordul unui dhow arab tradițional, care pornește de-a lungul canalului într-o croazieră de două ore, în care luați cina și admirați peisajul cultural din Dubai în timp ce împărtășiți momente speciale. Treceți de atracțiile de top din Dubai, printre care podul Al Maktoum și Marea Moschee. Și vă bucurați de un bufet internațional de 5 stele preparat de maeștri bucătari. Când faceți rezervarea, există două opțiuni ale acestei experiențe, una care include și un pahar de vin sau băuturi răcoritoare sau opțiunea care include, în plus, și transferul dus-întors de la hotel.

Repere:

  • Vedeți obiectivele luminate noaptea;
  • Bucurați-vă de o noapte romantică în care luați cina;
  • Aveți posibilitatea de a alege preparate vegetariene;
  • Turul este accesibil și persoanelor cu dizabilități.

La ce să te aștepți:

Dacă ați ales varianta cu transfer, veți fi luați de la hotel cu un microbuz modern și conduși la locul în care plecați în croazieră. Îmbarcarea are loc între orele 19:15 și 19:45, iar croaziera începe la ora 20:00 fix. Vă așteaptă o întâmpinare călduroasă, cu covor roșu la intrare, prosoape reci și încălzite, cafea arăbească și curmale. Însoțitorii de bord vă conduc la locurile voastre.

Puntea inferioară, închisă cu geamuri și dotată cu aer condiționat, este asemenea unui restaurant, cu bufetul pregătit la unul dintre capete și cu zona de băuturi în cealaltă parte. Puntea superioară, acoperită și deschisă pe laterale, dispune de scaune și de o zonă centrală Majlis (locuri de stat pe jos tradiționale), pentru destindere.

Doar așezați-vă, relaxați-vă și bucurați-vă de croaziera de două ore în care vedeți atracțiile din Dubai Creek, cum ar fi podul Maktoum, Marea Moschee, turnul Rolex, podul plutitor și multe altele. Bucurați-vă de cină și savurați preparatele de la bufetul internațional de cinci stele, pregătite de maeștri bucătari experimentați, și de băuturile complementare, vin sau răcoritoare. Ambarcațiunea acostează la locul de plecare inițial la ora 22:00. La sfârșitul croazierei, dacă ați ales varianta cu transfer, veți fi conduși înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.