Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Trăiește senzații tari în Vilamoura la bordul unui jetboat de mare viteză, în valuri de adrenalină

Trăiește senzații tari în Vilamoura la bordul unui jetboat de mare viteză, în valuri de adrenalină

1 Reviews

Algarve / Portugalia

Durată: 30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 43

Scurtă descriere:

Bucură-te de valuri de adrenalină în această experiență în Vilamoura cu un jetboat fantastic, ce atinge viteze de top și face întoarceri de 360 de grade.

Repere:

  • Trezește-ți simțurile;
  • Udă-te și trăiește senzații tari, cucerind valurile;
  • Bucură-te de o experiență de neuitat.

La ce să te aștepți:

Urcă-te la bordul unui jetboat puternic și lasă-l pe căpitanul expert să te poarte deasupra valurilor, de-a lungul coastei Algarve. Simte muzica, bucură-te de vânt și ține-te bine în timp ce căpitanul face rotiri și frâne bruște în această călătorie pe apă asemănătoare unei experiențe dintr-un roller coaster.

Turul este limitat la 12 persoane, pentru a asigura o experiență mult mai personalizată. Aceasta este o activitate captivantă, emoționantă și aventuroasă, pentru a te face să zâmbești, să râzi și să țipi de bucurie în timp ce zbori peste valuri cu prietenii tăi, sub controlul unui căpitan experimentat. Lasă adrenalina să te cuprindă!

 

Vezi și alte experiențe din Algarve

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.