Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Caută din priviri delfinii în această croazieră superbă de-a lungul coastei Algarve, cu plecare din Albufeira

Caută din priviri delfinii în această croazieră superbă de-a lungul coastei Algarve, cu plecare din Albufeira

178 Reviews

Algarve / Portugalia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 37

Scurtă descriere:

Experimentează Algarve dintr-o nouă perspectivă, într-o croazieră de două ore și jumătate de-a lungul coastei. Pleacă din Albufeira și îndreaptă-te spre plaja Carvoeiro, pentru a vedea peșteri marine și formațiuni de stâncă uimitoare. Uită-te după delfini și după alte cetacee care se joacă în ocean.

Repere:

  • Experimentează Algarve dintr-o perspectivă diferită, într-o croazieră de-a lungul coastei;
  • Mergi în interiorul peșterilor marine și vezi formațiuni de roci impresionante;
  • Admiră contrastul dintre culorile stâncilor și ale florei native.
  • Înoată în preajma uneia dintre multele plaje frumoase din Algarve.

La ce să te aștepți:

Uită-te după delfini și după alte viețuitoare marine într-o croazieră de două ore în largul coastei Algarve. Pornește din Marina de Albufeira (portul turistic din Albufeira) și îndreaptă-te spre plaja Carvoeiro, bucurându-te de peisajele răpitoare, de vremea plăcută și de apele cristaline ce spală țărmul de sud al Portugaliei.

Admiră contrastul dintre culorile stâncilor și peșterilor, albastrul mării și cele ale florei și faunei native. Primește un scurt instructaj de siguranță, pentru a te simți confortabil odată ce urci la bordul ambarcațiunii, și beneficiază de serviciile unui căpitan experimentat, de-a lungul călătoriei.

Explorează o serie de peșteri marine de-a lungul coastei Algarve, uitându-te după delfini și alte animale, în timpul aventurii tale. Intră în peșteri, pentru a le vedea de aproape, și înoată în apropiere de plaje frumoase, pentru a face din această experiență o amintire pentru întreaga viață.

Vezi și alte experiențe din Algarve

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.