Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Urmărește apusul de soare ce invadează golful Armação de Pêra, într-o croazieră incredibilă din Albufeira, și bucură-te de cină pe o plajă izolată

Urmărește apusul de soare ce invadează golful Armação de Pêra, într-o croazieră incredibilă din Albufeira, și bucură-te de cină pe o plajă izolată

26 Reviews

Algarve / Portugalia

Durată: 6 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 75

Scurtă descriere:

Bucură-te de o croazieră la sfârșitul după-amiezii, din Albufeira, și îndreaptă-te spre plajă ca să admiri apusul peste golful Armação de Pêra. Savurează preparate proaspăt făcute la grătar, în timp ce te relaxezi, asculți muzică live și sorbi din băutura ta preferată, de la bar.

Repere:

  • Descoperă o plajă izolată, de lângă peștera São Rafael;
  • Vezi apusul peste golful Armação de Pêra;
  • Savurează pe plajă o cină cu preparate făcute la grătar, cu muzică live și bar cu băuturi la discreție.

La ce să te aștepți:

Acest program de 5-6 ore începe în jurul orei 17:30, cu o plecare din portul turistic din Albufeira. Ambarcațiunea te poartă spre vest, aproape de coastă, în timp ce te bucuri de un apus de soare uimitor, peste golful Armação de Pêra. Aproape de peșterile São Rafael, ești transferat într-o mică barcă, care te duce spre o plajă izolată, inaccesibilă de pe uscat. 

Bucură-te de un spectacol de muzică live, savurează băutura ta preferată de la bar și o masă delicioasă preparată de echipaj. Peisajul excepțional a fost descris ca unul dintre cele mai spectaculoase din lume.

După cină, te întorci la ambarcațiunea principală, unde distracția și atmosfera festivă continuă pe parcursul călătoriei înapoi spre Albufeira.

 

Vezi și alte experiențe din Algarve

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.