Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Participați la singurul workshop din Europa în care vedeți cum artizanii transformă manual aurul solid în foițe de aur

Participați la singurul workshop din Europa în care vedeți cum artizanii transformă manual aurul solid în foițe de aur

Veneția / Italia / Europa

Durată: 40 minute

Furnizor:

Viator

Scurtă descriere:

Fiți martori la transformarea aurului solid în foițe la fel de subțiri ca hârtia într-un tur al tradiționalului atelier Battiloro din Veneția. Aflați cum acest meșteșug ce datează din secolul al XVIII-lea este ținut în viață în Europa doar prin intermediul acestui singur atelier și priviți artizanii talentați la muncă, creând foițele de aur utilizate în arte decorative, cosmetică și altele.

Repere:

  • Un tur de 40 de minute ale atelierului de prelucrare a aurului Battiloro;
  • Vizitați singurul atelier încă funcțional unde se practică acest meșteșug în Europa;
  • Priviți artizanii când transformă aurul solid în foițe de grosimea hârtiei, utilizate în artă, cosmetică și gastronomie;
  • Turul are un număr de participanți limitat (5 persoane) pentru a asigura o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Ajungeți la atelierul Battiloro din Veneția, găzduit de o clădire istorică ce odinioară a fost folosită de pictorul renascentist Titian. Astăzi, acesta este singurul atelier de acest tip din Europa.

De-a lungul turului de 40 de minute, explorați istoria acestei companii deținute de o familie încă de la 1926 și care utilizează încă metodele tradiționale de transformare a aurului, argintului și a altor metale prețioase în foițe extrem de fine.

Priviți artizanii extrăgând cu grijă foițele din bucățile de metal solid și aflați diversele modalități de utilizare a acestei substanțe atât de frumoase, inclusiv în cosmetice, arte decorative (mozaic, decoupage, poleire etc.) și chiar și aur comestibil.

Grupul este limitat la un număr de cinci persoane, asigurându-se că fiecare participant are parte de atenție din partea ghidului și este o experiență intimă și unică, ideală pentru familii.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.