Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Descoperă farmecul medieval al așezărilor din împrejurimile Veneției, din ținutul Veneto-Asolo și Bassano del Grappa

Descoperă farmecul medieval al așezărilor din împrejurimile Veneției, din ținutul Veneto-Asolo și Bassano del Grappa

221 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată: 9 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 155

Scurtă descriere:

Descoperă orașele de deal de lângă Veneția alături de un mic grup, într-un tur al regiunii Veneto. Plimbă-te pe străzile medievale și prin grădinile din Asolo și Bassano del Grappa, și vizitează bine conservata Villa Barbaro, concepută de faimosul arhitect renascentist Palladio. Savurează gastronomia din Veneto la un restaurant local și ridică un pahar de Prosecco la o degustare într-o podgorie. Numărul de participanți este limitat la 8 persoane, pentru a asigura o experiență personalizată.

Repere:

  • O excursie de o zi din Veneția către orașele de deal din Veneto, cu un microbuz;
  • Un tur într-un grup mic, pentru o experiență personalizată;
  • Vezi vilele și grădinile superbe din Asolo;
  • Tur ghidat și shopping în Bassano del Grappa;
  • Vizitează Villa Barbaro, opera lui Palladio;
  • Prânz opțional într-o trattoria;
  • Tur în plimbare la Marostica;
  • Deguști Prosecco la o cramă din Veneto;
  • Ghid-șofer vorbitor de limba engleză.

La ce să te aștepți:

Scapă de mulțimile din Veneția într-un tur de o zi întreagă al încântătoarelor orașe de pe dealurile din Veneto. Îți întâlnești ghidul în Veneția centrală dimineața și urci la bordul unui microbuz confortabil, pentru un drum de o oră spre nord. Te oprești în satul Marostica pentru o plimbare printre fermecătoarele străduțe medievale și vezi piața unde se joacă încă celebra partidă de șah viu a localității. Continui spre Asolo, unde te poți plimba prin grădinile frumoase și printre vilele istorice din acest orășel cunoscut drept Perla din Veneto.

În apropiere, la Bassano del Grappa, faci un tur ghidat și te bucuri de timp liber ca să faci cumpărături de la artizani. Poate chiar să alegi și o sticlă de grappa, licoarea pentru care este cunoscut locul. În Maser, explorezi grandoarea istorică a Villei Barbaro, o proprietate bine conservată, concepută de renumitul arhitect renascentist Andrea Palladio. Rătăcești prin grădinile frumos îngrijite și admiri frescele de Veronese care împodobesc marile holuri și încăperi publice ale vilei. Când este vremea pentru prânz, savurează delicioasa gastronomie din Veneto la un restaurant local (pe propria cheltuială). Optează să incluzi și vinuri locale în meniul tău.

În cele din urmă, mergi printre podgorii până la o cramă de Prosecco, unde închini un pahar din popularul vin spumant în cinstea acestei zile petrecută la țară.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.