Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Mergeți într-un tur interactiv al orașului, special conceput pentru copii, ce le va stimula imaginația și curizoitatea

Mergeți într-un tur interactiv al orașului, special conceput pentru copii, ce le va stimula imaginația și curizoitatea

3 Reviews

Veneția / Italia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 282

Scurtă descriere:

Introduceți-vă copiii în frumusețea Veneției într-un tur privat de două ore, în plimbare, care nu o să îi plictisească. Urmați un itinerariu ghidat interactiv, care le stimulează imaginația copiilor, dar și curiozitatea, conceput anume pentru familii.

Repere:

  • Explorați Veneția urmând unul dintre cele trei itinerarii prietenoase cu cei mici;
  • Descoperiți orașul din lagună prin ochii unui copil;
  • Ascultați povestea clopotniței Sfântului Marcu.

La ce să te aștepți:

Experimentați Veneția așa cum se vede prin ochii copiilor voștri, într-un tur privat în plimbare, prietenos cu copiii.

 

Călătoriile cu cei mici sunt cu siguranță experiențe plăcute, dar pot fi și destul de stresante. Veneția mai ales poate părea dificil de explorat alături de copii mici. Alăturându-vă acestui tur, urmați un itinerariu plin de aventuri și activități, gândite anume ca să îi facă pe cei mici să participe și să interacționeze cu istoria și arta acestui oraș unic.

Împreună cu familia, aflați curiozități, povești și legende într-o plimbare de două ore din Piața San Marco până la Rialto. Ghidele sunt și ele mame și au experiență în distrarea micuților, stârnindu-le interesul pentru oraș.

În acest tur, atât adulții, cât și copiii se distrează și în același timp descoperiți secretele orașului magic. Aflați astfel că Veneția chiar poate fi un loc pentru copii! 

Vezi și alte experiențe din Veneția

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.