Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Descoperă Valea Wachau într-o excursie de o zi din Viena ce include o croazieră pe Dunăre la Abația Melk

Descoperă Valea Wachau într-o excursie de o zi din Viena ce include o croazieră pe Dunăre la Abația Melk

1156 Reviews

Viena / Austria

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 79

Scurtă descriere:

Petrece o zi descoperind Valea Wachau, aflată în patrimoniul mondial UNESCO, în această excursie de-a lungul Dunării, din Viena. Condus de un ghid local, treci de podgorii și crame, de abații și fortărețe, în zona rurală, și afli povești despre istoria bogată a zonei. Îți încununezi călătoria de o zi cu o croazieră pe Dunăre, de o oră și jumătate, spre Melk, unde vizitezi abația benedictină care se înalță deasupra râului. Excursia se încheie cu transportul înapoi în Viena.

Repere:

  • O excursie de o zi pe valea Dunării din Viena;
  • Admiri spectaculoasa zonă rurală austriacă presărată cu podgorii, castele, abații și sate frumoase;
  • Descoperi comorile din Valea Wachau, parte din UNESCO World Heritage;
  • Te bucuri de o croazieră pe Dunăre, spre Melk, o abație benedictină impozantă, și afli despre istoria zonei de la ghidul tău.

La ce să te aștepți:

Excursia ta de o zi începe în centrul Vienei, unde îți întâlnești ghidul și treci la bordul microbuzului cu care călătorești. Privești peisajul schimbându-se, de la străzile aglomerate ale Capitalei la panoramele pitorești ale zonei rurale. Călătorești prin Valea Wachau, o zonă listată în Patrimoniul UNESCO, de-a lungul a 39 de kilometri pe lângă Dunăre.

Întinzându-se de la Krems la Melk, această zonă este celebrată pentru combinația între frumusețea locurilor istorice și cea a peisajului, presărată cu podgorii, sate unde se produce vin, păduri, fortărețe și castele. Afli despre istoria regiunii de-a lungul drumului.

Treci de ruinele castelului medieval de la Durnstein, Burgruine, înainte de a te îndrepta spre Spitz, unde te îmbarci într-un vas. Călătorești pe Dunăre, trecând de orașul Krems. Sosești la Melk, pentru o vizită la celebra abație benedictină, care se înalță deasupra râului.

Fondată în secolul al XI-lea, această abație în stil baroc este decorată cu fresce bogate și a găzduit călugări vreme de nouă secole. Poți lua prânzul în oraș înainte de a te întoarce la microbuz, pentru o întoarcere confortabilă la Viena.

Atenție: serviciile de transfer sunt disponibile doar la anumite hoteluri.

Vezi și alte experiențe din Viena

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.