Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Explorează Viena imperială pe un Segway & vezi principalele atracții ale orașului

Explorează Viena imperială pe un Segway & vezi principalele atracții ale orașului

243 Reviews

Viena / Austria

Durată: 3 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 99

Scurtă descriere:

Explorează orașul imperial pe un Segway, o modalitate de transport unică și modernă. Treci printre atracțiile de top, de la Opera de Stat la Rathaus, bucurându-te de priveliști intime asupra acestui oraș superb.

Repere:

  • Explorează orașul istoric cu un mijloc futurist – un Segway;
  • Află mai multe despre Habsburgi și despre Imperiul Austro-Ungar;
  • Treci pe străzile imperiale, întorcând privirile în timp ce călătorești cu micul tău grup;
  • Vezi priveliști iconice precum Primăria Vienei și Opera de Stat.

La ce să te aștepți:

Explorează orașul istoric cu ajutorul unui mijloc de transport futurist. Acest tur de trei ore pe un Segway te introduce în orașul imperial.

După o perioadă de instructaj de 20-30 de minute, treci pe Opernring către Palatul Hofburg, casa Dinastiei de Habsburg a Imperiului Austro-Ungar. Treci de clădirile Parlamentului și continui prin centrul orașului, privind atracții clasice precum Catedrala Sfântului Ștefan și Primăria.

Ajungi să cunoști Viena îndeaproape trecând prin străzile imperiale și pe alei ascunse. Întorci capetele trecătorilor când traversezi bulevarde cu arhitectură impresionantă și străzi pline de viață.

Cu o mulțime de oportunități pentru a face fotografii pe drum, cu siguranță că acesta este un mod bun de a explora Viena.

Vezi și alte experiențe din Viena

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.