Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Învață despre budism în 3 temple renumite din Bangkok: Wat Traimit, Wat Pho & Wat Benchamabophit

Învață despre budism în 3 temple renumite din Bangkok: Wat Traimit, Wat Pho & Wat Benchamabophit

7 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 43

Scurtă descriere:

Vizitează trei dintre cele mai importante temple budiste din Bangkok într-un tur de o jumătate de zi, condus de un ghid profesionist. Explorează reprezentările arhitecturale și religioase ale templului Wat Traimit (Templul lui Buddha de Aur), apoi mergi prin Chinatown spre Wat Pho, care îl adăpostește pe Buddha culcat. În final, admiră marmura albă italiană la Wat Benchamabophit, cunoscut ca Templul de marmură. Acest tur în grup mic, cu microbuzul, include transportul dus-întors de la hotel.

Repere:

  • Tur de patru ore la trei temple din Bangkok, alături de un ghid expert;
  • Află lucruri despre budsim la Wat Traimit, Wat Pho și Wat Benchamabophit;
  • Selectează o plecare în tur dimineața sau după-amiaza;
  • Transferul dus-întors de la hotel cu microbuzul este inclus;
  • Tur în grup mic, ce asigură o atenție personalizată.

La ce să te aștepți:

Acest tur îți oferă ocazia de a te bucura de o experiență plăcută în Bangkok, în care vezi temple și pagode frumoase, care sunt reprezentative pentru cultura și istoria orașului. Religia predominantă în Thailanda este budismul, aproximativ 95% din populația țării fiind adepta disciplinei Theravada. Datorită acestui fapt, este foarte comun să vezi călugării plimbându-se pe străzile din Bangkok. Este, de asemenea, și motivul pentru care Thailanda are aproximativ 26.000 de temple (wat).

 

În acest tur de o jumătate de zi vizitezi trei dintre cele mai importante temple din Bangkok și afli de ce orașul este renumit pentru cultura și sacralitatea budistă. Primul templu pe care îl vizitezi este Wat Traimit. Acesta este cunoscut, de asemenea, și ca templul lui Buddha de aur, datorită faptului că templul găzduiește o statuie a lui Buddha de 3 metri înălțime, făcută din 5,5 tone de aur solid. Se crede că este cea mai mare statuie de aur din lume.

 

Turul continuă prin Chinatown, îndreptându-te spre al doilea templu al zilei, Wat Pho. Probabil unul dintre cel mai bine cunoscute temple din Thailanda, Wat Pho este casă pentru faimosul Buddha culcat. Având 46 de metri lungime și 15 metri înălțime, această statuie a lui Buddha este cea mai mare din Bangkok.

 

Ultimul, dar nu cel din urmă templu pe care îl vizitezi, este Wat Benchamabophit. Cunoscută de altfel și ca Templul de marmură, această mănăstire a fost construită din marmură albă de Carrara în secolul al XIX-lea și adăpostește una dintre cele mai frumoase imagini din țară ale lui Buddha. După aceasta, ești condus înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.