Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Relaxați-vă la spa și aveți parte de două proceduri revigorante în Bangkok

Relaxați-vă la spa și aveți parte de două proceduri revigorante în Bangkok

2 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 72

Scurtă descriere:

Relaxați-vă cu un pachet de spa reconfortant la centrul de spa Baan Sabai din Bangkok. Scăpați de zgomotul orașului cu un scrub de corp de 30 de minute, urmat de un masaj de lux de două ore. Alegeți unul dintre uleiurile esențiale naturale sau uleiul de cocos de întinerire, și lasăți-i pe practicienii experimentați ai spa-ului să vă redea echilibrul și tonusul corpului. Descoperiți o oază în inima Bangkok-ului și acordați-vă timp pentru a vă îngriji mintea, corpul și spiritul.

Repere:

  • Răsfățați-vă persoana iubită cu ocazia unui moment special;
  • Experiență romantică, perfectă pentru cupluri.

La ce să te aștepți:

Baan Sabai este un spa luxos și relaxant, într-o locație excelentă. Se află la jumătatea distanței dintre Emporium și K-Village, pe strada Sukumvit la numărul 26, nu departe de stația BTS Prom Pong. Tratamentele se concentrează cu fermitate pe echilibrul, precum și pe întinerirea minții, trupului și spiritului. Specialiștii sunt dedicați îmbunătățirii vieților voastre, prin introducerea unor experiențe noi. Pachetul de spa este combinația perfectă pentru relaxare după o zi plină în Bangkok.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.