Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Vizitați Bangkok-ul cu tuk-tuk, alături de un ghid informat

Vizitați Bangkok-ul cu tuk-tuk, alături de un ghid informat

105 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 49

Scurtă descriere:

Călătoriți ca localnicii, cu tuk-tuk-ul, într-un tur de o jumătate de zi de vizitare a atracțiilor din Bangkok. Împreună cu un ghid informat, urcați în ricșa motorizată și admirați obiectivele capitalei thailandeze, printre care Amulet Market, Buddha culcat de la templul Wat Pho, piața Phahurat și templul Wat Saket (Muntele de Aur). Acest grup mic este limitat la maximum 12 persoane, pentru o experiență mult mai personalizată.

Repere:

  • Călătoriți cu tuk-tuk-ul pe străzile lăturalnice din Bangkok, pentru a explora atracțiile impresionante ale orașului;
  • Vizitați fortăreața Phra Sumera, Amulet Market, Buddha culcat din templul Wat Pho și colorata piață de flori din Dheves;
  • Ghid local vorbitor de limba engleză;
  • Călătoriți în grup mic, de maximum 12 persoane, pentru a vă bucura de o experiență unică și intimă.

La ce să te aștepți:

Întâlniți-vă cu ghidul și cu grupul la hotelul Nouvo City și mergeți cu un taxi sau microbuz spre punctul de start al turului cu tuk-tuk-ul din Bangkok. Pe strada Phra Arthit urcați în ricșa cu trei roți, motorizată, și porniți pe străzile lăturalnice ale aglomeratului oraș spre Amulet Market, unde este prima voastră oprire.

Ascultați în timp ce ghidul vostru explică semnificația amuletelor, farmecelor și leacurilor tradiționale în cultura thailandeză, înainte de a continua spre Wat Pho, cel mai vechi templu din Bangkok. Admirați statui ale lui Buddha culcat înainte de a călători spre piața Phahurat din inima Micii Indii din Bangkok.

Aici plimbați-vă printre standurile cu materiale indiene și podoabe, dar și cu gustări, pe care ghidul vostru vă ajută să le cumpărați (pe propria cheltuială).

Sunteți conduși spre fortăreața Phra Sumera și spre piața de flori din Dheves, înainte de a ajunge la Wat Saket, care datează din perioada Ayutthaya. Dacă doriți, urcați cele 318 trepte până în vârful Muntelui de Aur, pentru a vă bucura de priveliștile panoramice ale Bangkok-ului istoric. Turul se încheie la punctul ințial de pornire, unde ghidul vostru vă poate ajuta să luați un taxi înapoi spre hotel.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.