Acasa Travel Moods Romantic În doi în Bangkok: lună de miere la tropice

Travel Mood Romantic

În doi în Bangkok: lună de miere la tropice

O vacanță în Bangkok îți va dezvălui un oraș al contrastelor fascinante, însă o lună de miere aici se poate dovedi cea mai bună alegere dacă îți dorești să te cufunzi într-o nouă cultură alături de un om special.

Dacă tot visați la o vacanță în Thailanda, de ce nu ați începe din exoticul Bangkok? Cu contrastele sale multiple și cu locurile secrete, cu uriașa sa populație și cu zgârie-norii care ating cerul, cu potecile retrase și cu minuscule canale, Bangkok abundă în destinații romantice care vă vor face să experimentați așa cum nu ați făcut-o vreodată.

Contradicțiile care predomină în acest oraș îl fac perfect pentru o lună de miere în Thailanda, pentru că aici chiar găsești, dacă știi unde să cauți, unele dintre cele mai romantice locuri din lume.

Experiențe pentru travel mood romantic în vacanță în Bangkok

1. Cină la bord

O barcă ce plutește de-a lungul fluviului Chao Phraya, trecând alene pe lângă cele mai celebre monumente ale metropolei, ce servesc drept decor uneia dintre cele mai romantice cine pe care le-ați servit vreodată! Așa puteți lua cina în doi în Bangkok, răsfățându-vă cu multitudinea de arome care dau savoare bucătăriei thailandeze.

Alegeți dintre preparatele delicioase și savurați o masă decadentă, al cărei meniu este completat de fundalul sclipitor al unui oraș dominat de culori.

2. Orașul din tuk-tuk

Ajunși în Bangkok, nu vă refuzați deliciul unei experiențe de care localnicii au parte în fiecare zi. Un tur în tuk-tuk pentru o jumătate de zi vă va duce de la Piața Amulet până la statuia înclinată a lui Buddha de la Wat Pho, trecând pe lângă multe alte atracții turistice.

În multiplele opriri, ascultați povești fascinante despre amulete, rolul ierburilor în cultura thailandeză și până la istoria celui mai vechi templu din Bangkok. Explorați piața indiană plină de țesături colorate și pe cea de antichități chinezești. Și, în cele din urmă, admirați priveliștea uluitoare către vechiul Bangkok din Golden Mount.

pin icon

Citește și alte articole despre Bangkok

3. Masajul thailandez autentic

La Baan Sabai Spa, agitația orașului pare departe, iar relaxarea este cuvântul de ordine. O curățare temeinică este urmată de un masaj de două ore, cu uleiuri de cocos sau alte esențe naturale revigorante. În această oază, însă, timpul va deveni o noțiune relativă, căci esențiale sunt mintea, corpul și spiritul, toate hrănite de această experiență romantică perfectă pentru a fi oferită în dar celui drag.

4. Shopping intens la Siam Paragon

O sesiune de shopping în Siam Paragon nu e una ca oricare. Cel de-al treilea cel mai mare mall din Thailanda include o mulțime de magazine și restaurante ispititoare, și la fel de apetisant este și cinematograful multiplex. Iar dacă nici un film nu vă tentează, de ce să nu urmăriți spectacolul naturii la cel mai mare acvariu din Asia de sud-est, situat tot aici? Iar, pentru amuzament, puteți încheia seara cu o sesiune de karaoke sau cu o partidă de bowling.

5. Temple si piețe plutitoare

Un tur de șase ore vă duce către Wat Arun, unul dintre cele mai frumoase temple din Asia, înălțându-se deasupra fluviului Chao Phraya. Iar o plimbare cu barca, pe canale, spre celebra piață plutitoare Taling Chan, pe lângă templele vechi de pe traseu, vă aduce într-un loc special.

Tejghelele amenajate pe bărci, micile restaurante și localnicii care vând nimicuri delicioase sunt decorul pentru un prânz de neuitat.

6. Cocktail hour la Sky Bar

Când seara coboară peste Bangkok, e ora cocktail-urilor la Sky Bar, un bar impresionant pe acoperiș, la înălțime, unde atmosfera vivace completează perfect perspectiva dinamică asupra orașului. Centrul vieții de noapte din Bangkok este aici, și tot în acest loc găsiți și barmanii experimentați, gata oricând să prepare băuturi pline de arome și culori.

7. În parcul Lumpini (Lumpini Park)

Când zgomotele și aglomerația plină de viață sunt prea mult, explorați parcul Lumpini, o oază de liniște și de frumusețe ce servește drept refugiu celor ce vor să ia o pauză de la ritmul citadin. Purtând numele locului nașterii lui Buddha, parcul este locul unde vă puteți relaxa în intimitate, chiar în mijlocul naturii.

Admirați statuia regelui Rama VI, admirați cele peste 30 de specii de păsări care și-au făcut casă din copacii din zonă, sau amuzați-vă traversând lacul artificial în hidrobiciclete.

8. Cina la Issaya Siamese Club

Iar pentru cea mai romantică și mai savuroasă cină, trebuie să ajungeți la Issaya Siamese Club, unde se simte pretutindeni amprenta inconfundabilă a chef-ului Kittichai, care combină ingredientele tradiționale thailandeze cu cele mai moderne tehnici de gătit, într-o ambianță menită să delecteze.

Unde vă cazați?

Mandarin Oriental

Cu o tradiție îndelungată, acest hotel situat pe malul lui Chao Phraya este un refugiu de cinci stele care a devenit legendar. 

Review-uri; Tarife

 

Hotel Muse Bangkok Langsuan

Vă puteți petrece vacanța în Thailanda la Muse Bangkok Langsuan, un hotel boutique ce a câștigat mai multe premii, al cărui decor îmbină piese europene și motive asiatice tradiționale. Hotelul are o ambianță luxoasă, iar camerele și apartamentele de aici vă vor oferi experiența răsfățului suprem.

Designul aparte și serviciile impecabile sunt atuurile acestui hotel din centrul Bangkok-ului, iar experiența pe care o presupune o ședere aici este de neprețuit.

Review-uriTarife

 

Shanghai Mansion Bangkok

Un loc în stil tradițional, în care șicul vintage întâlnește întreg confortul modernității, Shanghai Mansion Bangkok este un hotel cu aer artistic situat în Chinatown și care reflectă întreaga aglomerație fermecătoare a acestui oraș unic.

Mixul de influențe face irezistibil acest loc, iar originile clădirii cu un vibe Art Deco se regăsesc și astăzi în unele dintre elementele decorative. Dacă îți dorești să locuiești într-un hotel care te va duce cu gândul la atmosfera stilată a Bangkok-ului anilor ‘30, l-ai găsit deja.

Review-uri; Tarife

 

Când să mergeți

Deși în Bangkok atmosfera este fierbinte mai tot timpul, sunt câteva sezoane în care vremea este plăcută. Călătorii cu experiență preferă lunile din noiembrie până în ianuarie, când, oricum, te poți pregăti să te întâmpine câteva reprize de ploaie după-amiaza. În acest sezon mai răcoros, vremea este confortabilă și aerul respirabil.

Bangkok-ul este fascinant întotdeauna, dar văzut în doi, promite experiențe care vă pot schimva perspectiva despre călătorii.

O lună de miere în Thailanda, concentrată în centrul său mereu pulsând de viață, este un prilej să descoperiți, să învățați și să vă bucurați împreună.

Dacă vă doriți mai multe idei pentru luna voastră de miere vă invităm să citiți și alte articole din colecția Luna de miere și să parcurgeți zona de Experiențe unde veți găsi numeroase activități autentice, inedite.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.