Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Mergi într-un tur cu un Segway și explorează frumoasele orașe Quarteira și Vilamoura de pe coasta Algarve

Mergi într-un tur cu un Segway și explorează frumoasele orașe Quarteira și Vilamoura de pe coasta Algarve

9 Reviews

Algarve / Portugalia

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 55

Scurtă descriere:

Explorează imaculatele orașe de coastă Quarteira și Vilamoura în acest tur ghidat pe litoral, în grup mic, de o oră și jumătate, cu un Segway, în Algarve. Alunecă de-a lungul idilicelor plaje Falésia și Quarteira și admiră nisipurile strălucitoare ce se întind în apele de smarald ale Atlanticului. Acest tur explorează fermecătoarele piețe ale fermierilor din portul Vilamoura, unde poți vedea standuri cu pește și cu produse proaspete. În timp ce te plimbi de-a lungul promenadelor străjuite de palmieri, bucură-te de experiență în profunzime, pe măsură ce ghidul tău expert evidențiază interesanta cultură și istorie din Algarve.

Repere:

  • Tur de o oră și jumătate pe litoralul din Algarve, cu un Segway, în Quarteira și Vilamoura;
  • Simte briza mării în timp ce înaintezi fără efort de-a lungul coastei Algarve cu Segway-ul;
  • Călătorește de-a lungul nisipurilor aurii ale plajelor Falésia și Quarteria;
  • Urmărește oamenii din piețele locale și din atractivul port turistic din Vilamoura;
  • Află mai multe despre Quarteira și Vilamoura de la ghidul tău informat;
  • Fă un upgrade pentru a include transferul de la hotel din Faro;
  • Tur în grup mic, cu maximum 12 persoane, ce asigură o experiență intimă.

La ce să te aștepți:

Dimineața începe cu preluarea de la hotelul tău din Faro, dacă ai selectat opțiunea, sau te întâlnești cu ghidul tău în centrul stațiunii Vilamoura. Apoi, începe-ți turul de o oră și jumătate cu Segway-ul în Quarteira și Vilamoura. Ascultă în timp ce ghidul oferă informații despre manevrarea în siguranță a Segway-ului electric.

Fiind la fel de ușor ca mersul pe bicicletă, manevrează vehiculul cu auto-balansare până te obișnuiești cu el. Apoi bucură-te de aerul proaspăt al oceanului și de vederile spectaculoase ale plajelor în timp ce aluneci de-a lungul coastei. Admiră priveliștile plajelor Falésia și Quarteira în timp ce înaintezi spre întinderea nesfârșită a țărmurilor de aur. Oprește-te pentru câteva pauze și află informații interesante despre zona înconjurătoare de la ghidul tău.

Mai departe, îndreaptă-te spre portul turistic Vilamoura, unul dintre cele mai mari din Portugalia. Privește iahturile de lux și sute de alte vase de aici. Urmează-ți ghidul prin oraș și vezi o piață aglomerată, plină de legume și fructe colorate.

Pe măsură ce turul tău în Algarve cu Segway-ul se apropie de sfârșit, vizitează piața locală de pește și admiră varietatea de pește proaspăt. Poate iei un file sau două din specialitățile locale care te atrag, pentru cina din acea seară.

După o oră și jumătate, întoarce-te la punctul de plecare din Vilamoura, coboară de pe Segway și ia-ți rămas bun de la ghid.

Vezi și alte experiențe din Algarve

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.