Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează peisajele listate UNESCO din Salzkammergut, Abația Admont, mergi în Hallstatt & admiră Alpii Austrieci

Vizitează peisajele listate UNESCO din Salzkammergut, Abația Admont, mergi în Hallstatt & admiră Alpii Austrieci

64 Reviews

Viena / Austria

Durată: 13 ore

Furnizor:

Viator

De la 119

Scurtă descriere:

Ia-ți camera și explorează peisajele din Salzkammergut, aflate în patrimoniul UNESCO, în acest tur de o zi din Viena. Admiră frumusețea barocă a Abației Admont, bucură-te de o plimbare ghidată prin satul Hallstatt și cumpără produse artizanale din Gmunden. Pe drum, admiră peisajul când călătorești printre munții și lacurile din Alpii Austrieci.

Repere:

  • Tur de o zi în Hallstatt și la Abația Admont din Viena;
  • Bucură-te de vederile spectaculoase ale Alpilor Austrieci și ale Salzkammergut, aflat în patrimoniul UNESCO;
  • Vizitează sate pe malul lacurilor, precum Hallstatt și Gmunden;
  • Fă un tur al istoricei Abații Admont, una dintre cele mai vechi din Austria;
  • Acest tur include transferul de la hotel, taxele de intrare și transportul.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul la hotelul tău din centrul Vienei și pornește într-o călătorie epică spre Salzkammergut. Ține-ți camera la îndemână pe măsură ce înaintezi prin inima Alpilor Austrieci și minunează-te în fața vederilor panoramice ale munților. Oprește-te la Abația Admont, una dintre cele mai vechi din Austria, unde admiri arhitectura barocă și vezi și biblioteca – cea mai mare a unei mănăstiri, din întreaga lume.

Traversează peisajele listate UNESCO din Salzkammergut în drumul spre satul Hallstatt, și auzi povești despre semnificația istorică a regiunii și despre tradiția minieră. Apoi, pornește într-un tur în plimbare și urmează-ți ghidul lângă lac, treci de clădirile medievale construite pe jumătate din lemn, și prin Piața Mare.

În cele din urmă, vizitezi centrul artizanal din Gmunden, un orășel pe malurile râului Traunsee, încadrat de peisajul muntor dramatic. Fă fotografii ale castelului Ort, care pare să plutească în mijlocul lacului, apoi află despre tradiția artizanală a localnicilor, trecând prin magazine și ateliere. Poate cumperi și suveniruri unice, făcute de mână, care să îți amintească de vizită. După o zi întreagă de explorare a districtului, te întorci la autobuz pentru călătoria de întoarcere către Viena, unde turul tău se încheie în centrul orașului.

Vezi și alte experiențe din Viena

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.