Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Intră în atmosfera șarmantă a orășelului Mijas și asistă la un show de flamenco, într-un tur privat

Intră în atmosfera șarmantă a orășelului Mijas și asistă la un show de flamenco, într-un tur privat

1 Reviews

Costa del Sol / Spania

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 80

Scurtă descriere:

Descoperă viața dintr-un sat tradițional din provincia Malaga într-un tur privat de o jumătate de zi spre fermecătorul Mijas Pueblo din orașul Mijas, cu plecare din Marbella. Plimbă-te pe străzile înguste, de-a lungul cărora se aliniază case tipice, văruite în alb, cu ghivece de flori la pervaze, în timp ce ghidul îți oferă o perspectivă asupra istoriei și culturii locale. Vezi capela orașului, arena unde au loc luptele cu tauri și piața principală, și prinde un spectacol live de flamenco în aer liber, în anumite zile ale săptămânii. Bucură-te de atenție personalizată din partea unui ghid privat și încununează-ți turul de dimineață cu degustarea unui vin din regiune (pe propria cheltuială).

Repere:

  • Tur de patru ore din Marbella, la satul tradițional Mija Pueblo din orașul Mijas;
  • Adâncește-te în atmosfera fermecătoare a unui oraș tipic de pe Costa del Sol;
  • Explorează atracțiile principale ale satului, cum ar fi piața principală, capela și arena unde se țin luptele cu tauri;
  • Prinde un show flamenco live, ce are loc miercurea și sâmbăta;
  • Ghid privat, pentru o experiență personalizată;
  • Transferul de la și înapoi la hotel, inclus.

La ce să te aștepți:

Începe-ți acest tur de patru ore cu preluarea de la hotelul tău din Marbella. După o călătorie de 30 de minute, ajungi la Mijas Pueblo, unde poți să te plimbi de-a lungul străzilor și să vezi atracții cum ar fi Capela Fecioarei Maria de pe Stâncă și Piața Constituției. De asemenea, vizitezi arena ovală unde au loc luptele cu tauri, biserica parohială „Conceperea Imaculată“, grădina botanică și ruinele zidului, de unde te bucuri de priveliști superbe spre coastă și spre strâmtoarea Gibraltar.

 

În tururile ce au loc miercurea și sâmbăta, la amiază te poți bucura de un show flamenco în aer liber, înainte de a vizita capela Sfântul Sebastian, capela Nuestra Señora de los Remedios, peșteri, muzeul de folclor și muzeul de artă modernă și contemporană. După aceea, poți experimenta o degustare de vinuri de Malaga (pe propria cheltuială), înainte de a fi transportat înapoi la hotelul tău.

Vezi și alte experiențe din Costa del Sol

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.